- 11,687
- 9,736
- 113
Cekmedigimiz icin bilmiyozkineNapıyoz bunu destekten mi güncelletiyoz
Cekmedigimiz icin bilmiyozkineNapıyoz bunu destekten mi güncelletiyoz
He ekstra challenge bonusuNapıyoz bunu destekten mi güncelletiyoz
Ulan adama yarısını atarım diye 250 ile girdim keşke 500 le gireydimHe ekstra challenge bonusu
Hadi ben cahilimde senin gibi bı prof böyle soru sorarmiNapıyoz bunu destekten mi güncelletiyoz
Ben bu promodan hiç çekemedim abi🤣Hadi ben cahilimde senin gibi bı prof böyle soru sorarmi
Site lazımsa biliyosun hepsi senindir...Ulan adama yarısını atarım diye 250 ile girdim keşke 500 le gireydim
Yok sınırsız alınıyo bu şimdilik bakalımSite lazımsa biliyosun hepsi senindir...
Çekim yapsan bilemi,,iyiymiş ...Yok sınırsız alınıyo bu şimdilik bakalım
Lütfen birbirimizi kandırmayalım 😅 neyse borcun ödendi bol şanssssUlan adama yarısını atarım diye 250 ile girdim keşke 500 le gireydim
Herkes seni bekliyordu sen bizden fakir ciktin sjsjsjsjKonu ölüm sessizliği
Sahabet havale 3 dkda oduyor dıgerlerı cok bekletyor haberın olsunKonu ölüm sessizliği
An itibariyle tek borcum Allaha olan can borcumdurHerkes seni bekliyordu sen bizden fakir ciktin sjsjsjsj
TabiAn itibariyle tek borcum Allaha olan can borcumdur
Çekim yapılmısSahabet havale 3 dkda oduyor dıgerlerı cok bekletyor haberın olsun
Geç kalcan atam çıkmıyon muÇekim yapılmıs
Uycam şimdi 2 saat daha bugün usta var dükkanda 6 da gitcemGeç kalcan atam çıkmıyon mu
Bırak çalışsınlar geç gitUycam şimdi 2 saat daha bugün usta var dükkanda 6 da gitcem