http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,249
53,086
113
Zaten artık çiftçiler zarar ediyor orda 5₺ üreticiden çıkıyor biz burda 50ye alıyoruz
Aynen cok büyük degilse tarlasi kâr olmuyor bildigim kadariyla bir düzenleme şart cefasini çeken çiftçi sefasini aradaki baglantilar sürüyor her yerde böyle bu

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,125
6,380
113
Ben şimdi hayat, ve insanoğlunun bu dünyada varlığı ile ilgili konu açmak istiyorum. Ben gazi uzman çavuşum arkadaşlar, psikolojik sorunlardan dolayı, şırnakta 10 yıl çalıştım
Vay helal 2016 _2019 hakkaride görev yaptım 3 yil

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Adam resmen reklam yapıyor milleti tuzağa çekiyor LA

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,680
13,944
113
dağıtım ayağına sitenin tüm promoları saydı lavuk en sonunda sildiler konuyu dağıtım yapma niyeti olan adam 4 kişiye 500 tl bugün kazandık der geç ayrıntısından bize ne

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
132,316
180,099
113
Kısaltarak dahi Argo kullanmayalım Lütfen.

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,495
10,702
113
Bu konuya gerçekten bi süre girmicem artık iyice çocuk işine döndü herkes herkesi şikayet ediyor ki kişilere küfür yok bir şey yok herkes kraliyet ailesinde yetişmiş gibi davranıyor cidden bunaldım bu durumdan kimse kimseyi çekemiyor yalandan dost gibi davranıyor zaten ghostlayan fakirlere bir şey demiyorum çaresizlik böyle bir şey olmalı iyi forumlar