- 22,450
- 23,112
- 113
Zaten artık çiftçiler zarar ediyor orda 5₺ üreticiden çıkıyor biz burda 50ye alıyoruzAdamlara haksizsin diyemezsin tarlayi sulamak icin yilda 2 3 milyon fatura geliyormus gecen biri derdini anlatti hak verdim ben şahsen
Zaten artık çiftçiler zarar ediyor orda 5₺ üreticiden çıkıyor biz burda 50ye alıyoruzAdamlara haksizsin diyemezsin tarlayi sulamak icin yilda 2 3 milyon fatura geliyormus gecen biri derdini anlatti hak verdim ben şahsen
Aynen cok büyük degilse tarlasi kâr olmuyor bildigim kadariyla bir düzenleme şart cefasini çeken çiftçi sefasini aradaki baglantilar sürüyor her yerde böyle buZaten artık çiftçiler zarar ediyor orda 5₺ üreticiden çıkıyor biz burda 50ye alıyoruz
Aynen aracılar vuruyor parayı yattığı yerden hemdeAynen cok büyük degilse tarlasi kâr olmuyor bildigim kadariyla bir düzenleme şart cefasini çeken çiftçi sefasini aradaki baglantilar sürüyor her yerde böyle bu
Vay helal 2016 _2019 hakkaride görev yaptım 3 yilBen şimdi hayat, ve insanoğlunun bu dünyada varlığı ile ilgili konu açmak istiyorum. Ben gazi uzman çavuşum arkadaşlar, psikolojik sorunlardan dolayı, şırnakta 10 yıl çalıştım
3 yıl askeelik mi olur loVay helal 2016 _2019 hakkaride görev yaptım 3 yil
Sorun Şırnak’da demek kiVay helal 2016 _2019 hakkaride görev yaptım 3 yil
eger dogruysa allah yardımcın olsunBen şimdi hayat, ve insanoğlunun bu dünyada varlığı ile ilgili konu açmak istiyorum. Ben gazi uzman çavuşum arkadaşlar, psikolojik sorunlardan dolayı, şırnakta 10 yıl çalıştım
Uzman er olrak yaptım abi jandarma ya gececektik kpss istedi3 yıl askeelik mi olur lo
Boşver ne askerliğiUzman er olrak yaptım abi jandarma ya gececektik kpss istedi
Valla bak yiyecektim konuda çocuga saydırmaktandağıtım ayağına sitenin tüm promoları saydı lavuk en sonunda sildiler konuyu dağıtım yapma niyeti olan adam 4 kişiye 500 tl bugün kazandık der geç ayrıntısından bize ne
Betle miValla bak yiyecektim konuda çocuga saydırmaktan
ılk 3 dk 20 sayıdaydıHer per 50 çıktı biz oynadık 36 basketinin
500 liramizi yedin borclusun puahhahaAdam resmen reklam yapıyor milleti tuzağa çekiyor LA
Öyle bişeyBetle mi