Ferdı gitti de yaverlerı duruyor 1 saat sonra cekilım yapıcam dıyıp alıyolar parayı ses seda yok 😀😀Tamam kardeşim emin oldum o değilsin
Hiç beklemezdim sendenGooooool
IptalGooooool
Elektrik faturası oduyonuz mu la sızGooooool
NeyiHiç beklemezdim senden![]()
İyi biriFerdi nasıl biriydi
Ödüyoz diye fakiriz zatenElektrik faturası oduyonuz mu la sız
Haber'de gördüm dün kanca atıyolarmıs Urfa'da tellereÖdüyoz diye fakiriz zaten
Istanbuldaki adamlarin kacirdigi verginin binde 1 i yapmaz merak etme metinimHaber'de gördüm dün kanca atıyolarmıs Urfa'da tellere
Dün urfada Traktör römorkunda 2 köye yetecek kadar elektrik üreten kaçak trafo bulunmış puajahaÖdüyoz diye fakiriz zaten
Aynı haber puhahahDün urfada Traktör römorkunda 2 köye yetecek kadar elektrik üreten kaçak trafo bulunmış puajaha
Puajajahaha metin%1in içinde işsizlik maaş alıyor başka işte çalışıyırduIstanbuldaki adamlarin kacirdigi verginin binde 1 i yapmaz merak etme metinim
Dün karar aldım 10. Aya kadar çalışmıcam maaş bıtsın başlıcamPuajajahaha metin%1in içinde işsizlik maaş alıyor başka işte çalışıyırdu
Adamlara haksizsin diyemezsin tarlayi sulamak icin yilda 2 3 milyon fatura geliyormus gecen biri derdini anlatti hak verdim ben şahsenDün urfada Traktör römorkunda 2 köye yetecek kadar elektrik üreten kaçak trafo bulunmış puajaha
Iyı atıyolarSalih ilk 2 per 50 üstü çıkmış wonnlarsa sana zınklıyom @Mrlbra