Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Bu konuya gerçekten bi süre girmicem artık iyice çocuk işine döndü herkes herkesi şikayet ediyor ki kişilere küfür yok bir şey yok herkes kraliyet ailesinde yetişmiş gibi davranıyor cidden bunaldım bu durumdan kimse kimseyi çekemiyor yalandan dost gibi davranıyor zaten ghostlayan fakirlere bir şey demiyorum çaresizlik böyle bir şey olmalı iyi forumlar
Sorma aynen öyle yönetiminde her şeyi dikkate almamasi gerek

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Bu konuya gerçekten bi süre girmicem artık iyice çocuk işine döndü herkes herkesi şikayet ediyor ki kişilere küfür yok bir şey yok herkes kraliyet ailesinde yetişmiş gibi davranıyor cidden bunaldım bu durumdan kimse kimseyi çekemiyor yalandan dost gibi davranıyor zaten ghostlayan fakirlere bir şey demiyorum çaresizlik böyle bir şey olmalı iyi forumlar
Noldu ki

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Bi süre sessiz kalmak en iyisi boşver takılma

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Saniyesinde rapor mesaj silme ve shellac mesajı geliyor anlamakta güçlük çekiyorum artık

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Bi süre sessiz kalmak en iyisi boşver takılma
Sistem çok saçma bizimle aktif olmayan burada günlerce hiçbir paylaşımı olmayan şahsi bir hakarete uğramayan hatta varlığından bile haberimiz olmayan insanların dışarıdan konuya girip yönetime bildir deyip çıkıp gitmesi bu kadar basit olmamalı yani o zaman eğlencesine herkes yan hesap açıp bildirip kaçsın neyse daha fazla cidden uzatmıyacağım iyi forumlar

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
La uyardi ya shell yine onu diyor
Kardeşim konu konu gezer şikayet ederim veledi birisi bana eşek evladı dedi banlanmadı biz niye herşeye uyarı alıyoeuz ben kimin bildirdiğini çok iyi biliyorum onu adam yerine koymuştım ama değilmiş

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Sistem çok saçma bizimle aktif olmayan burada günlerce hiçbir paylaşımı olmayan şahsi bir hakarete uğramayan hatta varlığından bile haberimiz olmayan insanların dışarıdan konuya girip yönetime bildir deyip çıkıp gitmesi bu kadar basit olmamalı yani o zaman eğlencesine herkes yan hesap açıp bildirip kaçsın neyse daha fazla cidden uzatmıyacağım iyi forumlar
Boşver koy rahvan gitsin

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Burada saiir fakir diye dayisini işaret etmiş ;))
Ben sana bı demli çay demliyem kafamız demlensin canım yeğenim..

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Kardeşim konu konu gezer şikayet ederim veledi birisi bana eşek evladı dedi banlanmadı biz niye herşeye uyarı alıyoeuz ben kimin bildirdiğini çok iyi biliyorum onu adam yerine koymuştım ama değilmiş
Valla bende anlamadim konuya düşman 1000 kişi cikar herhalde

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Aynı konunun içinde adamın kaybetmesine üzülmediğim için 3 gün banlandım hatırlarsın ve aynı adam bize hakaretler edip devam etmişti, Allah’ın her günü bir sürü kişiye hakaret ediyor artık en fazla aldığı yaptırım yorumu siliniyor ötesine şahit olmadım