Yok dost yanlış benim, tekrar özür dilerim hepinizden,Bizim olduysa bi yanlışımız bizde özür dileriz çarşın pazar olsun
Yok dost yanlış benim, tekrar özür dilerim hepinizden,Bizim olduysa bi yanlışımız bizde özür dileriz çarşın pazar olsun
SahabetEgecim ne oynuyoruz
O beni bozar ben düz oynayacam 325 5 orana atarım kalanla dedeyi kucağa alırımSahabet
Bol şans erkek adamO beni bozar ben düz oynayacam 325 5 orana atarım kalanla dedeyi kucağa alırım
Her faninin poposuna pamuk tıkanacak demişlereee ne demişler
YES BİTCH! 🤘eee ne demişler
Sen iyi bir dostsun sana anal plug tıkacaz herkes gibi gidemezsin diğer tarafaHer faninin poposuna pamuk tıkanacak demişler
Fantazilerimi ifşa etme herkesin içinde ayıpSen iyi bir dostsun sana anal plug tıkacaz herkes gibi gidemezsin diğer tarafa
Puahaha o zaman hiç musalla taşında helikopterden bahsetmiyorum tamam sustumFantazilerimi ifşa etme herkesin içinde ayıp
Bi gün ben de bardakta süt mısır yicem tadı nasıl güzel mi @egehandro
Çay çay nereye kadar dimi,,iç ula ić süt içBi gün ben de bardakta süt mısır yicem tadı nasıl güzel mi @egehandro
Çek çıkar kurtar bizi artık bu hayattan isa dayım burada üzerler bizi sinyalci hepsiÇay çay nereye kadar dimi,,iç ula ić süt iç))) sütlü mısır ye
))
Bi gün ben de bardakta süt mısır yicem tadı nasıl güzel mi @egehandro
Bodoslama girÇek çıkar kurtar bizi artık bu hayattan isa dayım burada üzerler bizi sinyalci hepsi
Aksjjskskf değişik değişik tipler var dayı skdkdkx internet bankacılığı bakiyesine göre günlük tavrı değişen puahaha çok eğleniyorumBodoslama gir))
Sinyal eski çağda kaldi
Puahaha![]()
Bahattin KARSANDIK on Instagram: "Bardakta Mısırımız Yok Satıyor Sosunu Bol İstiyorlar ! #mısır #kaynamışmısır #kaynamışdarı #bardakatamısır #adana #food #sokaklezzetleri #reklam"
1,093 likes, 13 comments - lezzetseferi on April 8, 2025: "Bardakta Mısırımız Yok Satıyor Sosunu Bol İstiyorlar ! #mısır #kaynamışmısır #kaynamışdarı #bardakatamısır #adana #food #sokaklezzetleri #reklam".www.instagram.com
İnternet bankaciligina göre sohbet güldürdü beniAksjjskskf değişik değişik tipler var dayı skdkdkx internet bankacılığı bakiyesine göre günlük tavrı değişen puahaha çok eğleniyorum