- 36,943
- 37,115
- 113
AcıkmıştırMetin niye yedi
AcıkmıştırMetin niye yedi
Alkollü imiş de o yüzden küfür etmiş. Sanki alkolsüz iken çok aklı başında beyazSana laf eden mi oldu kendi kendine söylenip duruyorsun
Konuşmama hakkımı kullanmak istiyorum. Herkese huzurlu geceler diliyorum. Allah kimseyi takıntılarıyla sınamasın, obsesif kompilsuf bozukluk yaşıyorumSana laf eden mi oldu kendi kendine söylenip duruyorsun
Muhattap alınacak adam bile değilsin, cahilsinAlkollü imiş de o yüzden küfür etmiş. Sanki alkolsüz iken çok aklı başında beyaz
Fotoğrafın bile yok, kesin senden daha yakışıklıyımdırMuhattap alınacak adam bile değilsin, cahilsin
Kardeşim rica ediyorum senden huzur kaçırıp durma gidip gelip, lütfen ruhsal sorunlarını başka bir başlık altında törpüle.Muhattap alınacak adam bile değilsin, cahilsin
Fotoğrafım olunca mı adam yerine koyacaksın?Fotoğrafın bile yok, kesin senden daha yakışıklıyımdır
HayırFotoğrafım olunca mı adam yerine koyacaksın?
Anlamak bu kadar zor mu, en başında özür dilemiştimKardeşim rica ediyorum senden huzur kaçırıp durma gidip gelip, lütfen ruhsal sorunlarını başka bir başlık altında törpüle.
Tamam ben adam değilim, huzurunuzu kaçırdığım için özür dilerim,
Olabilir sonra kimse bir şey demeyince özürünü geri almışsın olmuş bitmiş, yani kimsenin umrunda olan bir durum değil ne yazık ki.Anlamak bu kadar zor mu, en başında özür dilemiştim
Sana cevap bile vermeyeceğim, asıl amacım özür dilemekti, ama çok sertsinizOlabilir sonra kimse bir şey demeyince özürünü geri almışsın olmuş bitmiş, yani kimsenin umrunda olan bir durum değil ne yazık ki.
Bu konu içinde olan herkesin derdi kendine yeter o yüzden bir de sen dert olma, terapi gör mesela kaldı ki ilaç alıyorum dedin görüyorsun gibi, yani güzellikle diyorum sana bu konu senin konun değil gelip gidip salça olamazsın burada huzur bulamazsın saygı göremezsin çünkü öyle yaklaşmıyorsun
EstağfurullahTamam ben adam değilim, huzurunuzu kaçırdığım için özür dilerim,
Ay kafayı yedim bi an
Elim ayağım boşaldı dost birden kesene bereket
Kusuruma bakmayın hocam. Ben haksızım, en azından varsa yanlışım özür dilemek istedim. Siz haklısınız.Estağfurullah
Bizim olduysa bi yanlışımız bizde özür dileriz çarşın pazar olsunKusuruma bakmayın hocam. Ben haksızım, en azından varsa yanlışım özür dilemek istedim. Siz haklısınız.