- 8,447
- 10,675
- 113
Ahahha varol dayıİnternet bankaciligina göre sohbet güldürdü beni))))))
Ahahha varol dayıİnternet bankaciligina göre sohbet güldürdü beni))))))
Çaylar hazır mıİnternet bankaciligina göre sohbet güldürdü beni))))))
İsim ver isimmmAksjjskskf değişik değişik tipler var dayı skdkdkx internet bankacılığı bakiyesine göre günlük tavrı değişen puahaha çok eğleniyorum
Doğru yapmışız
Puhaha gözlük işini çözdümDoğru yapmışız
Nasıl çözdünPuhaha gözlük işini çözdüm
Dur resim çekeyim ,çayı demlemek için koydum,,MK Barça bı gol atamayinca gittim kapattım..uykumu uyuyayım dedim,,uyku kaçtı bu seferde,,az önce demledim tkr..resim ile dm den yollayayim sana özel...dm ye bı gelsen ddsdÇaylar hazır mı
Optikçiyi ayarttım ne nasıl çözdüm kaç para ulan bi gözlük dedim bastım parayı götüme 12K girdiNasıl çözdün
Puhaha gözlük işini çözdüm
Bana okutuyor anlamadığı yeriNasıl çözdün
İsa dayım umarım şu an flört etmiyosundur benimle travma yaşatma bana saygılarımla arz ederim o göz kırpma emojin fazla manidar puahahBana okutuyor anlamadığı yeri))
Çaya atacak şeker yok diyim sen anla o yüzden hiç dm falan karıştırma 🤣Dur resim çekeyim ,çayı demlemek için koydum,,MK Barça bı gol atamayinca gittim kapattım..uykumu uyuyayım dedim,,uyku kaçtı bu seferde,,az önce demledim tkr..resim ile dm den yollayayim sana özel...dm ye bı gelsen ddsd
Güzel basketler varRoll yapakmı mqç varmi
Sksk yapsınRoll yapakmı mqç varmi
Nba gordumGüzel basketler var
İsa dayım umarım şu an flört etmiyosundur benimle travma yaşatma bana saygılarımla arz ederim o göz kırpma emojin fazla manidar puahah
Ben gidiyom o vakit sizle sevisilmez,,pardon sohbet edilmez dddddÇaya atacak şeker yok diyim sen anla o yüzden hiç dm falan karıştırma 🤣
River maçı 1 gol güven %70Roll yapakmı mqç varmi
Venezuela var iyi yerden yakalarsan üst çoğu maçNba gordum