- 18,515
- 16,838
- 113
Sağlık olsun erhan yapacak bi şey yok, 1400 yatırıp 10K çeksen gene mutlu olurdun normal şartlarda öyle düşün
@Fterim1905 büyük cenabetsınSimdi baktım yaziyor 140lira bonusa nasil 10 kat
İnsana koyuyor amaSağlık olsun erhan yapacak bi şey yok, 1400 yatırıp 10K çeksen gene mutlu olurdun normal şartlarda öyle düşün
Ben bu parayı düşük gördüm bide onuda vermediler 100 lira için cop oldu bu siteler yemin ederim kafayı yemişSağlık olsun erhan yapacak bi şey yok, 1400 yatırıp 10K çeksen gene mutlu olurdun normal şartlarda öyle düşün
Ya jackpot düşse erhanımBen bu parayı düşük gördüm bide onuda vermediler 100 lira için cop oldu bu siteler yemin ederim kafayı yemiş
Vardır bi hayırBen bu parayı düşük gördüm bide onuda vermediler 100 lira için cop oldu bu siteler yemin ederim kafayı yemiş
Yine 10 kat tambet Allah belanı versin sadece o siteden yatirim bonusu alıyordum zaten onun dışında hiç bi siteden almiyorum zaten yatirim bonusuYa jackpot düşse erhanım
O da ibnelok yaptıYine 10 kat tambet Allah belanı versin sadece o siteden yatirim bonusu alıyordum zaten onun dışında hiç bi siteden almiyorum zaten yatirim bonusu
Ne hayırı lan 40 k sılındı erhan sımdı cekıp bonussuz yatrııp alır o parayı gerıVardır bi hayır
3 tane siteye 1k attim diğer 2 siteden bonus almadım sansa bundan aldim bunda geldiO da ibnelok yaptı
Haklılar o zaman çok kötü olmuş zaten bu kazançlar hep böyle bonuslar da denk geliyor dün de benim 75k silindiSimdi baktım yaziyor 140lira bonusa nasil 10 kat
Çok kötü biliyorum ama çekim yapıp siteden Uzak durmak lazım bonus konusunda3 tane siteye 1k attim diğer 2 siteden bonus almadım sansa bundan aldim bunda geldi
Ne kadar cektın kankam hayırlı olsunHaklılar o zaman çok kötü olmuş zaten bu kazançlar hep böyle bonuslar da denk geliyor dün de benim 75k silindi
Sans yok yemin ederim bizde atam kazanincada saçma sapan kurallar yüzünden yine kaybediyoruz tobe bir daha bonus alırsam ne olayım dun 10k yatırdım olmadi bugün 1k yatırdım oldu dün olsa yine 10 kat olduğu için cekerdimHaklılar o zaman çok kötü olmuş zaten bu kazançlar hep böyle bonuslar da denk geliyor dün de benim 75k silindi
Var gene bi 50 gibiNe kadar cektın kankam hayırlı olsun
Geçmiş olsun diyecek başka bir şey yok valla üzüldüm senin adına barı kalanı çekSans yok yemin ederim bizde atam kazanincada saçma sapan kurallar yüzünden yine kaybediyoruz tobe bir daha bonus alırsam ne olayım dun 10k yatırdım olmadi bugün 1k yatırdım oldu dün olsa yine 10 kat olduğu için cekerdim
Yahu nasıl buluyorsunuz böle siteleri yenı başlamış gıbı kankaBuda 20 kat kuralından silindi Ekli dosyayı görüntüle 780432117k dan 8800 çektik
Kardeşim 300₺ küsür yatıedık aq ne biliyim ben 1-2 olsun çekerim dedim siteyle ne alakası varYahu nasıl buluyorsunuz böle siteleri yenı başlamış gıbı kanka