- 22,435
- 23,079
- 113
8.800Var gene bi 50 gibi
8.800Var gene bi 50 gibi
Çok kötü ya
Neyse para paradır diyelim
Kanka grcmıs olsun olan olmusKardeşim 300₺ küsür yatıedık aq ne biliyim ben 1-2 olsun çekerim dedim siteyle ne alakası var
Bı kere gelir maalesef öyle şeyler1k başka sitede var gidip ondan oyniyim belki yine gelir
O ekranı 70 yaşına kadar göremezsin daha1k başka sitede var gidip ondan oyniyim belki yine gelir
Site ne yanlışlıkla oynamayalimBuda 20 kat kuralından silindi Ekli dosyayı görüntüle 780432117k dan 8800 çektik
Salı günleri mibu gunlerde gececek elbet
dertler acılarSalı günleri mi
Tuzak soru GünaydınGünaydın kazananlar
Bizim göbek adımız oldudertler acılar
dun koymussun 4,5 k uzamıssın sonra dıyorsun neden kımse destek cıkmıyorGünaydın kazananlar
Hahahahah sen destek çıktın mı ben çıkayım hem demo demodun koymussun 4,5 k uzamıssın sonra dıyorsun neden kımse destek cıkmıyor![]()
Sana olmaz tuzak falanTuzak soru Günaydın
ben bsey talep etmedım kardesım senden genel olarak dıyorum dun mesela 3 5 kısıye rol acrtırsan onlarda sana actırır zamanı geklınceHahahahah sen destek çıktın mı ben çıkayım hem demo demo![]()
Ödemelerim vardı @Barrios kardeşim şahit çok para lazım çokben bsey talep etmedım kardesım senden genel olarak dıyorum dun mesela 3 5 kısıye rol acrtırsan onlarda sana actırır zamanı geklınce