- 24,241
- 22,817
- 113
Gun nihayet dogdu bizede gunaydinGünaydın dostlar
Gun nihayet dogdu bizede gunaydinGünaydın dostlar
Slot böyle bi şey kanka şimdi alacak işteMal gibi gidip nba oynuyorum para bu oyunda var valla
Slotta kaybedıncr diyorsun mal gıbı NBA oynamadım puahahMal gibi gidip nba oynuyorum para bu oyunda var valla
Yok kanka valla ben bu oyunda en az 200 300k kardayimSlot böyle bi şey kanka şimdi alacak işte
O zaman oradan devam et kanka ne diyimYok kanka valla ben bu oyunda en az 200 300k kardayim
Kaybetmiyorum ki sadece bu oynu oynuyorum kanka 1 hafta da 100k oldu bunlan birlikteSlotta kaybedıncr diyorsun mal gıbı NBA oynamadım puahah
Terimi güzel gör, bisiklet işinde sorun çıkmış bloke yemiş parası yanmışYok kanka valla ben bu oyunda en az 200 300k kardayim
Ulan dün neden koymadın maası sıfırladık denerdıkKaybetmiyorum ki sadece bu oynu oynuyorum kanka 1 hafta da 100k oldu bunlan birlikte
Valla kac defa paylaştım bu oyunu sende gördünUlan dün neden koymadın maası sıfırladık denerdık
Aklimda zaten oTerimi güzel gör, bisiklet işinde sorun çıkmış bloke yemiş parası yanmış
En son ceza yemıstı bısıklettenTerimi güzel gör, bisiklet işinde sorun çıkmış bloke yemiş parası yanmış
Ne kadar yemişti söylemiş tide ben unuttum vallaEn son ceza yemıstı bısıkletten
2-2,5 falan bi mevzu var ama emin değilim broNe kadar yemişti söylemiş tide ben unuttum valla
Böle demısNe kadar yemişti söylemiş tide ben unuttum valla
Hallederiz artik2-2,5 falan bi mevzu var ama emin değilim bro
He terimin işi çözülsün ya başka aciliyeti olan yok herhaldeHallederiz artik
Barios ta kapatti borcunu zaten başka yok dediğin gibiHe terimin işi çözülsün ya başka aciliyeti olan yok herhalde
Sımdı hakan hatun felan gelır puahajHe terimin işi çözülsün ya başka aciliyeti olan yok herhalde
2.5k terime atarim cekim gelinceHe terimin işi çözülsün ya başka aciliyeti olan yok herhalde