http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,837
10,727
113
Beni okuyorsun küpeli ergen. Bak sana birebir resmimide koydum. Hayatını egt kumar üzerine koymuş velet. Sana bu son yazışım. Senin o ergen küpelerin kadar olamasamda her me kadar adam gibi davransanda genelde senin gibiler elinde aysti PC başında göt büyülten kokmuş turşudan ibaretsin. Küpeli puştun tekisin. Bunuda şikayet et he geri kalma. Ama ben arada gelip senin loliko olduğunu hatırlatacağım:)

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Beni okuyorsun küpeli ergen. Bak sana birebir resmimide koydum. Hayatını egt kumar üzerine koymuş velet. Sana bu son yazışım. Senin o ergen küpelerin kadar olamasamda her me kadar adam gibi davransanda genelde senin gibiler elinde aysti PC başında göt büyülten kokmuş turşudan ibaretsin. Küpeli puştun tekisin. Bunuda şikayet et he geri kalma. Ama ben arada gelip senin loliko olduğunu hatırlatacağım:)
He bunu gördüm hahahahaha

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,373
29,010
113
Aysti

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,373
29,010
113
Masterbetting haftalık jest spor bonusu verdi 34 TL 5 kat cevrimli direkt buna attım bak dakka 21de 1&1 oldu Şili ligi kesin öyle biter yatırır @sapsap10 IMG_20250504_235846.jpg