- 36,299
- 27,143
- 113
Adamı madam yaparız nıye yazmadın canlıya buraya döktürüyorsun puahhaÇekim verildiEkli dosyayı görüntüle 779733
Adamı madam yaparız nıye yazmadın canlıya buraya döktürüyorsun puahhaÇekim verildiEkli dosyayı görüntüle 779733
Çekim gelsin öyle yazar🤣Adamı madam yaparız nıye yazmadın canlıya buraya döktürüyorsun puahha
Karadan bısey cıkmaz emek verıp kendını yorma kira ödycem ayaklarına gırdı gel buraya senAdamı madam yaparız nıye yazmadın canlıya buraya döktürüyorsun puahha
Yok yok orda kalsın🤣Karadan bısey cıkmaz emek verıp kendını yorma kira ödycem ayaklarına gırdı gel buraya sen
Kara benım kankamKaradan bısey cıkmaz emek verıp kendını yorma kira ödycem ayaklarına gırdı gel buraya sen
Hemen gerekeni yaparız 9 kişi yazarızÇekim verildiEkli dosyayı görüntüle 779733
Yazdım.sarjim bitti yoldayım şimdi yolda değilimAdamı madam yaparız nıye yazmadın canlıya buraya döktürüyorsun puahha
Kardesım 2 bın lıra ıcınmı bu telaş heryerden icralıgım sıkma canını@jakadal5252 sabah memurlar gelıcek
A101 den ne aldın bu kadar@jakadal5252 sabah memurlar gelıcek
Lan yeter bitmiyor senın şu yol olayı tır soforumusunYazdım.sarjim bitti yoldayım şimdi yolda değilim
Mutfak alısverısıA101 den ne aldın bu kadar![]()
Antrikot da satılmıyor ordaMutfak alısverısı
La anneyi görmeye gittik hafta sonu tatili diye gece döndüm siverege işte yoldayımLan yeter bitmiyor senın şu yol olayı tır soforumusun
Lütfen bitsin artık yolLa anneyi görmeye gittik hafta sonu tatili diye gece döndüm siverege işte yoldayım
Allah sağ saglım eve gecmeyı nasıp etsın inşallahLa anneyi görmeye gittik hafta sonu tatili diye gece döndüm siverege işte yoldayım
@Munchbet Destek log ne oluyorAlın bu saçma sapan bilgiyi ne yaparsanız yapınEkli dosyayı görüntüle 779731
Siverek yollarınaa şarkısı vardı beLa anneyi görmeye gittik hafta sonu tatili diye gece döndüm siverege işte yoldayım
Eline sağlık kardeşim çek gelsinÇekim verildiEkli dosyayı görüntüle 779733