- 12,767
- 6,059
- 113
@Barrios bana soyledıgın acıl borcu kapat kardesım gerekırse elıne 2 3 bın bırak öde cıksın aradan
Yatırma göre küçük diyimMiktar büyük mü ki (miktarı yazma evet veya hayır de)
KırkMiktar büyük mü ki (miktarı yazma evet veya hayır de)
42k hocam çok değil zaten adamin 80k barcu varMiktar büyük mü ki (miktarı yazma evet veya hayır de)
Sana söylediğim borcu kapatmam icin burda herkesin bana 2k atması gerej kardeşim@Barrios bana soyledıgın acıl borcu kapat kardesım gerekırse elıne 2 3 bın bırak öde cıksın aradan
Hemen ödrdin abi hemen bu fırsat hep gelnez42k hocam çok değil zaten adamin 80k barcu var
Gerek yok kardesım bız sevıncıne ortagızGaddar metini zınklamazsan ayıp olur
Azını öde bosver ödeyebıldıgını ödeSana söylediğim borcu kapatmam icin burda herkesin bana 2k atması gerej kardeşim
MaalesefSana söylediğim borcu kapatmam icin burda herkesin bana 2k atması gerej kardeşim
1-1 bitmiş tabi ki. Yok ağabey ne selam sabah kesmesi daha yeni geldik sayılırMaç noldu hocaaaaa selamı sabahı kestin bize bakıyorum
Baska hesabin yokmu seninGerek yok kardesım bız sevıncıne ortagız
O ne demek laBaska hesabin yokmu senin
80k borç kötü bir durum. Ama gene de 42k çekim güzel dost42k hocam çok değil zaten adamin 80k barcu var
Laaa yeter herkes gördü gördüGerek yok kardesım bız sevıncıne ortagız
Surekli 0 goruyorum psikolojim kaldırmıyor artık yalvaririm 1lira at hesaba artikO ne demek la
Sabah 18k maaşı yatacakmış hala burda acıtasyonkeLaaa yeter herkes gördü gördü![]()
Yaaa başka birinin hesabı bu inanmaSurekli 0 goruyorum psikolojim kaldırmıyor artık yalvaririm 1lira at hesaba artik
Başka banka hesabı manasında dedi sanırımO ne demek la
Borc olmasa super parada gel görki borc insanin yakasını bırakmıyor hocam80k borç kötü bir durum. Ama gene de 42k çekim güzel dost
Gerek yok kardesım bız sevıncıne ortagız