- 28,181
- 27,406
- 113
Bir bir ortaya çıkıyor işte puahhaAtamdan mı aldın
Bir bir ortaya çıkıyor işte puahhaAtamdan mı aldın
Baska neler aldin peki devam et puahaBen alacağımı aldım 33k 2 haftada sorun yok![]()
Manu ya alt alinmaz hocam yanlış oynuyorsun bence puahhaInan ki olmuyor dost. Manu maçı 3.5 alt dedim dakka 32 2-1 maç bugün 🤣 üst desen ilk yarı banko 0-0
Manunun maçları izle dost niye alt aldığımı görürsün puhaha ama farketmio hangi takım olduğu. Bı ara Everton maçına 3.5 alt oynadım dakka 60a kadar 0-0 60dan sonra 2-2 bittiManu ya alt alinmaz hocam yanlış oynuyorsun bence puahha
Atamdan mı aldın
Engellenmiş içerikleri gösterBaska neler aldin peki devam et puaha
Everton macina alt alıp ust bittiyse tamamen senin bahtsizliginManunun maçları izle dost niye alt aldığımı görürsün puhaha ama farketmio hangi takım olduğu. Bı ara Everton maçına 3.5 alt oynadım dakka 60a kadar 0-0 60dan sonra 2-2 bitti
Zaten dedin diyeceğini benim için yeterli 32k iyi para puahhaEngellenmiş içerikleri göster
Aynen valla güzel ezdimZaten dedin diyeceğini benim için yeterli 32k iyi para puahha
Sorma valla dost alt aldığım her maç 20 dakkada üst oluyorEverton macina alt alıp ust bittiyse tamamen senin bahtsizligin
Nora ultra spin 2x bonusu vardır muhtemelen 1k at 25 spin al 10 betten çıkan kazancı ve kasayı tek maça at çek onu da tumbete at katlanan pazartesi bonusu var bu hafta %100 oldu. Tertemiz işAynen valla güzel ezdim
Puahhahaha evi inlettimNora ultra spin 2x bonusu vardır muhtemelen 1k at 25 spin al 10 betten çıkan kazancı ve kasayı tek maça at çek onu da tumbete at katlanan pazartesi bonusu var bu hafta %100 oldu. Tertemiz iş
Afiyet olsunAynen valla güzel ezdim
Atamın avukatlarına atcam birazdan onlar alsın puhahahaNora ultra spin 2x bonusu vardır muhtemelen 1k at 25 spin al 10 betten çıkan kazancı ve kasayı tek maça at çek onu da tumbete at katlanan pazartesi bonusu var bu hafta %100 oldu. Tertemiz iş
Gel beraber olsunAfiyet olsun
Bi daha 32k alırsan haber et gelirim kesin puahaGel beraber olsun
Söylemesi kolay tek maç geliyor mu diyen yok foncuNora ultra spin 2x bonusu vardır muhtemelen 1k at 25 spin al 10 betten çıkan kazancı ve kasayı tek maça at çek onu da tumbete at katlanan pazartesi bonusu var bu hafta %100 oldu. Tertemiz iş
Uyanınca 11 daha atacakmış 4-5 maçlarına bak sen şimdiden kupon yapalımBi daha 32k alırsan haber et gelirim kesin puaha
Mesele avukatlık degil ki kanka sen hala yanlış anlıyorsun beni adam bu konuda herkese bir iki birseyler vermiş eger bu adama karşılığında hiç birsey yapılmiyorsa gerçekten çok ayıp olur diye söylüyorumAtamın avukatlarına atcam birazdan onlar alsın puhahaha
Kanka sende yanlış anlıyorsun ki görmediğin bişeyler için fazla ters yorum yapıyorsun sorun orada benceMesele avukatlık degil ki kanka sen hala yanlış anlıyorsun beni adam bu konuda herkese bir iki birseyler vermiş eger bu adama karşılığında hiç birsey yapılıyorsa gerçekten çok ayıp olur diye söylüyorum
Sebep dostPuahhahaha evi inlettim