- 22,435
- 23,079
- 113
7 gelir son anda eklerler sen beni dinle1 de 7 yok atam puahah sungur alpe oynaamis herkes patlaticaz
7 gelir son anda eklerler sen beni dinle1 de 7 yok atam puahah sungur alpe oynaamis herkes patlaticaz
Jojo kankaHoli mi
O yok maalesefJojo kanka
Bir konu hakkında da bilgi sahibi olma be olma!!!7 gelir son anda eklerler sen beni dinle
Sungur alp birinci oldu ah be1 de 7 yok atam puahah sungur alpe oynaamis herkes patlaticaz
Dedik sanaSungur alp birinci oldu ah be
Geçmiş olsun atamİçimize atalım ki unutmayalım kinimiz diri dursun hocam kurdun dişine kan değdi
Geçseydi sezen aksu geçer geçer diye şarkı yapmazdı dostGeçmiş olsun atam
Deneme 1Bugün ilk iş günüm bıttı elhamdülillah namusumla alın terımle kazandım sımdı kumara devam
Ben degel ayrıca ege sana sıl dedı sende bu saatten sonra umrumda olmaz dedın herseyı göze almıştın nasıl bır ızdırap çekiyorsanZaten dün gece ettiğim küfürler silinmiş bildirim geldi
Ekli dosyayı görüntüle 778818
Mesele o değil kimin yaptiğiBen degel ayrıca ege sana sıl dedı sende bu saatten sonra umrumda olmaz dedın herseyı göze almıştın nasıl bır ızdırap çekiyorsan
MalZaten dün gece ettiğim küfürler silinmiş bildirim geldi
Ekli dosyayı görüntüle 778818
Biraz geç cevap veriyor ama ekliyorŞu karıya yazın 250 TL ekliyor 1.60 2 li kombine 2500 çekim
+63 985 420 5058
Böyle no paylaşmak yasakŞu karıya yazın 250 TL ekliyor 1.60 2 li kombine 2500 çekim
+63 985 420 5058
Ula noldu harbi merak ettim. düğün günü terkedilswn bu kadar dert etmezsinGeçseydi sezen aksu geçer geçer diye şarkı yapmazdı dost
Kanka biri bildirmesede bazen goruyorlar ya da bazi kelimeler onlara bildirim olarak gidiyorMesele o değil kimin yaptiği
Hangi siteBiraz geç cevap veriyor ama ekliyor