- 1,418
- 448
- 83
2. Çeyrek üst olmadı 8 k gitti yaNe yaptın dost gittin mi atm ye çatır çatır atıyorlar
2. Çeyrek üst olmadı 8 k gitti yaNe yaptın dost gittin mi atm ye çatır çatır atıyorlar
Nasıl olmadı dost deplasman dedim ya sana her per dep alacaksın genel değil dün gece de dedim barem ne olursa olsun dep favori2. Çeyrek üst olmadı 8 k gitti ya
Bak burada demişim dep her per gir diye niye genel aldın dostum yaSabahda yeni Zelanda centerbury rams basket var ona da dep her per girin paraya para demeyin 2 haftadır bu şekilde ezen takımlarla ilerliyorum
Aq yanlış anlamışım araya gitti kasa ev zaten tam bi malBak burada demişim dep her per gir diye niye genel aldın dostum ya
Dostum dep ezici lider zaten deli gihi atıuor her takıma en az 100 atıyor geneldeAq yanlış anlamışım araya gitti kasa ev zaten tam bi mal
Valla üzüldüm keşke erken uyansaydım dep diye belirtirdim tekrar ben geç uyandım ilk per kaçtıAq yanlış anlamışım araya gitti kasa ev zaten tam bi mal
Çok güzel dılekler kasa lazım kankaCümleten Selamun Aleyküm
Herkese Hayırlı Günler
Bol Şanslar
Bol Kazançlar
Doktor nerelerdesin ya konuda goremiyoruz seni as 😄Cümleten Selamun Aleyküm
Herkese Hayırlı Günler
Bol Şanslar
Bol Kazançlar
Yatırıma göre ama 2 gün geriden geliyor@egehandro @butragueno bu vbet kayıp halinde mi spor bonus talep ekliyor
7 kere 7 49Hayatın asıl trajedisi kaybetmek değil az kalsın kazanacak olmaktır @Mrlbra
Şaşmaz2- 2 daha 4
Atam gelmiosun buraya artık7 kere 7 49
Yanlis 5 atam2- 2 daha 4
2×2 ve 2+2nin sonuçları aynı iken 3×3 ve 3+3ün sonuçlarının farklı olması can sıkıyor2- 2 daha 4
Yanlis 5 atam
Tek can sıkan bunlar olsun kardeşim cahiliyet mutluluk getirir2×2 ve 2+2nin sonuçları aynı iken 3×3 ve 3+3ün sonuçlarının farklı olması can sıkıyor