- 22,435
- 23,079
- 113
Alacam alacam kudurdun mu sabret9997-9998-9999 himmet abey bana şehirli garı alacağn
Alacam alacam kudurdun mu sabret9997-9998-9999 himmet abey bana şehirli garı alacağn
Ben uzun zamandir bu hisse yakin bir histeydim zatende bu ara artti bayaSoğumadık aslında da bakma öyle gibi geliyor
Kardeşim 1.4 20 adim nerdr9997-9998-9999 himmet abey bana şehirli garı alacağn
Rahatladın mı 🤣Naaaapıyonuzzzzz la
Aynı bende o histeyim bi 6 7 aydır ama tam çözemedim olayıBen uzun zamandir bu hisse yakin bir histeydim zatende bu ara artti baya
Yarın olsun jojodan bende dolar sayacamSalihin para sayma makinası bozulmuş elimle saydırıyo bana sen napıyon
Kudurdum yeter artık tak ettiAlacam alacam kudurdun mu sabret
Alışmış kudurmuştan beterdir kardeşim iyiki alışmak yerine kudurmussubKudurdum yeter artık tak etti
Ne var yarın jojodaYarın olsun jojodan bende dolar sayacam
Poker turnuvasǰNe var yarın jojoda
Puahahahaha @Mrlbra sen gül arkadaşaPoker turnuvasǰ
Sen evlenicen zaten simdiden calismalara basla birak bence kesinlikleAynı bende o histeyim bi 6 7 aydır ama tam çözemedim olayı
Ben çok boşum şu anda ve yalnız yaşıyorum o yüzden biraz abartıyorumSen evlenicen zaten simdiden calismalara basla birak bence kesinlikle
Gülün gülün dolarları ele aldigimda da ben gulerim kardesim 🤣Puahahahaha @Mrlbra sen gül arkadaşa
5 hesapla giricem yarın hakkınızı gasp edicemGülün gülün dolarları ele aldigimda da ben gulerim kardesim 🤣
Kayseriye gidince düzelir az o zman puahahBen çok boşum şu anda ve yalnız yaşıyorum o yüzden biraz abartıyorum
Aynen o yüzden dedim ya kısa süre sonra bu kadar aktif olmam yoğun bir iş süreci varKayseriye gidince düzelir az o zman puahah
Pasif mi olursunAynen o yüzden dedim ya kısa süre sonra bu kadar aktif olmam yoğun bir iş süreci var
Hee hepinizden allah razı olsunRahatladın mı 🤣
Evet çok pasif hemdePasif mi olursun