- 2,802
- 1,811
- 113
Suan o civar bi para ceksem ugramam daha kumaraSahsen ben cektim kardesim 1.2 milyon ve 700 bin keske çekmeseydim buyuk baligin tadini aldik yandik
Suan o civar bi para ceksem ugramam daha kumaraSahsen ben cektim kardesim 1.2 milyon ve 700 bin keske çekmeseydim buyuk baligin tadini aldik yandik
Iyi mi bakicaz daha puahhaİyi günler
🤣🤣 tadini bi aldaSuan o civar bi para ceksem ugramam daha kumara
Çok çok 100 200 spora atarım slota daha girmem🤣🤣 tadini bi alda
Olsun buyuk konusma kral yinedeÇok çok 100 200 spora atarım slota daha girmem
2dir böyle başıma geldi bir dede bir balıkci max wine çok yaklastim 1 2 senedir oynuyorum hic yakalayamadik buyuk paraOlsun buyuk konusma kral yinede
Kötü kardeşim hiç bakma ben baktımIyi mi bakicaz daha puahha
Bende 1 defa dede 900 x birikti maks alamamistm2dir böyle başıma geldi bir dede bir balıkci max wine çok yaklastim 1 2 senedir oynuyorum hic yakalayamadik buyuk para
Malbora beyBey'e ne oldu aslan parçası
Ahahaha çözmüşsündür bir şeylerTam aksine kanka kaybettim nekadar cok uyurdam okadar iyi dedim bu saate kadar dayandim smdi kumar krisi vurdu titremem var
SürünüyozNaaaapıyonuzzzzz la
Atam kumardan soguduk zaten hic keyif vermiyor az kaldi birakicazKötü kardeşim hiç bakma ben baktım
Salihin para sayma makinası bozulmuş elimle saydırıyo bana sen napıyonNaaaapıyonuzzzzz la
Titreme var kriz var tedavisi yok 🤣Ahahaha çözmüşsündür bir şeyler
Soğumadık aslında da bakma öyle gibi geliyorAtam kumardan soguduk zaten hic keyif vermiyor az kaldi birakicaz
Say kardeşim işin neSalihin para sayma makinası bozulmuş elimle saydırıyo bana sen napıyon
9997-9998-9999 himmet abey bana şehirli garı alacağnSay kardeşim işin ne