- 22,435
- 23,079
- 113
O yüzden salih olamazsın işte kardeşimAh kral ah su forumda ben kumarciyim diyen kumarcinin gormedigi paralari cektiķ gel gorki bu durumlardayiz suanlik tabi
O yüzden salih olamazsın işte kardeşimAh kral ah su forumda ben kumarciyim diyen kumarcinin gormedigi paralari cektiķ gel gorki bu durumlardayiz suanlik tabi
Enseye bi tane şaplatayım onunMalbora bana enai dedi![]()
Bey'e ne oldu aslan parçasıMalbora bana enai dedi![]()
Yatirima ek spine gitsem yeter senin gbi onun disinda olmak istediğim birsey yokO yüzden salih olamazsın işte kardeşim
Dün gittin işte pazarteside gidersinYatirima ek spine gitsem yeter senin gbi onun disinda olmak istediğim birsey yok
Sahsen ben cektim kardesim 1.2 milyon ve 700 bin keske çekmeseydim buyuk baligin tadini aldik yandikBir gün bizde çekeriz o paraları
Isim olmas bise dost lasim 3.5 aldik ozel orandan 2.5 u burda dagittimDün gittin işte pazarteside gidersin
Burda nerde dağıttınIsim olmas bise dost lasim 3.5 aldik ozel orandan 2.5 u burda dagittim
300-300 attı özeldenBurda nerde dağıttın
Burda konuda konu gediklilerine olsa bidaha dagitirim kral bis doydduk artik ben kirami odim cebimde sigara olsun parasnin aq fazlasi istemezBurda nerde dağıttın
Yalan knusma sana 300 diye 388 attm hahaah la bu arada gecen aksam paycoda para vwrdi onu unuttm 100 attiya rleman 🤣🤣🤣300-300 attı özelden
Atayım istiyosan 88 iYalan knusma sana 300 diye 388 attm hahaah la bu arada gecen aksam paycoda para vwrdi onu unuttm 100 attiya rleman 🤣🤣🤣
De get yaAtayım istiyosan 88 i![]()
Hayirli cumalar atamBurda nerde dağıttın
Sana sormadım300-300 attı özelden
Dün 1 geceliğine de olsa zengindik sayende 🤣De get ya
Paranın gözü kör olsun var yaSana sormadım
İyi günlerHayirli cumalar atam
Hic sorma betewin bnusu iyi her gece var ama bu gece psra yokDün 1 geceliğine de olsa zengindik sayende 🤣