- 31,272
- 28,857
- 113
Yatar
Yatar
Allah razı olsun kanka çok ihtiyacım vardı suan eywÇekiliş açtım sabah mucize olur kupon gelirse bir kisiye vercem odul senide alim listeye 😄
Tellal geldi 🤣🤣
Puahha ondan şüphemiz yok hocam
Ben teyide muhtaç değilim Erhanım. Aksini düşünüyorsan son kurşun senin hakkindir. @sweldookBu konuda zik yaptigin zaman benim onu teyidi etmem lazım ben gormedigime göre sayılmıyor kanka maalesef
Adam yaBen teyide muhtaç değilim Erhanım. Aksini düşünüyorsan son kurşun senin hakkindir. @sweldook
Adam bu kardeşimin yaninda madam kalir kral kralAdam ya
Azın iyi laf yapıyor senin hızına yetisebilsek bizde odul alirizda sen varken çok zor puahhaBen teyide muhtaç değilim Erhanım. Aksini düşünüyorsan son kurşun senin hakkindir. @sweldook
Puahahahabab oneymis la
Bu gerçekmi kanka puhaha
Bunun oranı kaçtı
Handball mı oynuonuz aw evlatlarıBu gerçekmi kanka puhaha
Diğerleri için telefondayımBu gerçekmi kanka puhaha
2.25Bunun oranı kaçtı
Valla helal olsun sana bunun tek orani 2.25 di en zoru buydu bence diğerleri gelebilir artik gelirse hakkın olani alırsın kanka puahhaDiğerleri için telefondayım
Onlarıda ilk yarıdan getirin erhanı bekletmeyin dedım çocuklar ayarlıyor puhaha
Harbi he2.25
Salih nbai oynayacağına şuna tekli alsa şu an burj khalifanın en üst katında fındık kırıyordu
Ben oynayamadım bu kuponu dönüp duruyor onaylamıyordu. slotta yedikValla helal olsun sana bunun tek orani 2.25 di en zoru buydu bence diğerleri gelebilir artik gelirse hakkın olani alırsın kanka puahha
Bereket demek istedin sanırımTellal geldi 🤣🤣
Fındığa pirsing takılır mı2.25
Salih nbai oynayacağına şuna tekli alsa şu an burj khalifanın en üst katında fındık kırıyordu