- 24,505
- 23,151
- 113
Şapşap buda sorumu kanka puahaHangi kumarbazın 24 saat cebinde para durduğunu gördün
Şapşap buda sorumu kanka puahaHangi kumarbazın 24 saat cebinde para durduğunu gördün
Maaş yatmış onun güzel arazi olmus bugünŞapşap buda sorumu kanka puaha
İlk yari o maçtan gol gelmedi 1.5k paramı yedilerŞu şuan biticek olan Rosenborg maçında ne şike döndü be 3dk dep kırmızı yedi ev zaten ağır favori maçta 90 kadar 4 gol oldu 3 ü iptal oldu 90+5 de ev 2-0 yaptı santra da iptal olsu gene 4cü iptal 90+10 dep penaltıdan 1-1 yaptı şaka gibi bi maç
@sapsap10 nerdesin zenginnnnMaaş yatmış onun güzel arazi olmus bugün
Arazi olduğuna göre kaybedince bitmeyecek kadar çok para bulmuş deftere not düşürdü ‘ 01 Mayıs 2025 Sapsap(Mert) Ihanet’@sapsap10 nerdesin zenginnnn
Maç ağır şike dep ligde 5 maçta 10 gol yemiş 3dk kırmızı yiyor ev ilk yarı 14 isabetsiz şut ile bitiriyor 2 yarı ev 5 gol atıyor 4 ü iptal 90+10 da depe penaltı maç baştan sona şike bildiğin depin maç boyu 1 tane şutu var oda penaltıİlk yari o maçtan gol gelmedi 1.5k paramı yediler
Valla büyük ihanet eder sıfırlanır gelirse kara listeye eklenir bundan sonraArazi olduğuna göre kaybedince bitmeyecek kadar çok para bulmuş deftere not düşürdü ‘ 01 Mayıs 2025 Sapsap(Mert) Ihanet’
Norveç liginden çok gol cikiyor normalde dep kırmızı yemisti en az 4 atar dedim ev ilk yari 1 atar dedim onuda atamadılar şike heryere sıçramış suanMaç ağır şike dep ligde 5 maçta 10 gol yemiş 3dk kırmızı yiyor ev ilk yarı 14 isabetsiz şut ile bitiriyor 2 yarı ev 5 gol atıyor 4 ü iptal 90+10 da depe penaltı maç baştan sona şike bildiğin depin maç boyu 1 tane şutu var oda penaltı
Nokta atisi seviyorum bu adami 🤣Hangi kumarbazın 24 saat cebinde para durduğunu gördün
Dun gece zınk yaptım ben bi kac kisiye 😄Yap kanka sen suan gönlünden geliyorsa yalvaririm egeye zink yap
Ben maçı baştan sona takip ettim frebet vardı benim 4 maç 1.60 oran maça 90da 1.5 üst aldım dedim ev 2-0 yapar kontradan diye yaptıda oda iptal oldu kapadım siteue baktım 1-1 😃Norveç liginden çok gol cikiyor normalde dep kırmızı yemisti en az 4 atar dedim ev ilk yari 1 atar dedim onuda atamadılar şike heryere sıçramış suan
Bu konuda zik yaptigin zaman benim onu teyidi etmem lazım ben gormedigime göre sayılmıyor kanka maalesefDun gece zınk yaptım ben bi kac kisiye 😄
Sen kazanmışsin puahhaBen maçı baştan sona takip ettim frebet vardı benim 4 maç 1.60 oran maça 90da 1.5 üst aldım dedim ev 2-0 yapar kontradan diye yaptıda oda iptal oldu kapadım siteue baktım 1-1 😃
Attı la 4 kişiye falanBu konuda zik yaptigin zaman benim onu teyidi etmem lazım ben gormedigime göre sayılmıyor kanka maalesef
Sen varmiydin listede pekiAttı la 4 kişiye falan
Daha 3 maç var la onlar kaldı en yüksek oran buydu 3.57 kupon kazanırsa konusa bang yaparızSen kazanmışsin puahha
Sence olmama ihtimalim var mıSen varmiydin listede peki
Ins kanka da 3 mac kaldıysa tekten gider gibiDaha 3 maç var la onlar kaldı en yüksek oran buydu 3.57 kupon kazanırsa konusa bang yaparız
Puahha cebi dun doldurmusun o zman daha ne istiyon puahaSence olmama ihtimalim var mı