- 31,263
- 28,843
- 113
Bol şanslar dostValla helal olsun sana bunun tek orani 2.25 di en zoru buydu bence diğerleri gelebilir artik gelirse hakkın olani alırsın kanka puahha
Bol şanslar dostValla helal olsun sana bunun tek orani 2.25 di en zoru buydu bence diğerleri gelebilir artik gelirse hakkın olani alırsın kanka puahha
Kabuğunu kırarsan takılır hocamFındığa pirsing takılır mı
Helelee yaparken dilin acırFındığa pirsing takılır mı
Bereketini gorelim şu forest macini bi ara konus seriden 2 gol atsinlarBereket demek istedin sanırım
Acımıyo reisHelelee yaparken dilin acır
Saglam dil varmis demekki😅Acımıyo reis
Çok sovdum onaDelircem ligobete bak 10K yap 200₺ çek bonusu yapmış delirecem aq delirecem olum mal mısınız mal mısınızzzzzzzzzz
Denemedim deneyen bi arkadastan dinledim diline batmışAcımıyo reis
Şimdi gücendim sana Erhanim. Biz aldığımız ödülü bile başka kardeşimizle paylaşan insanlariz. Sende bunu yapıyorsan bize, buraları terketmenin zamanı gelmiş demektirAzın iyi laf yapıyor senin hızına yetisebilsek bizde odul alirizda sen varken çok zor puahha
Bana artık Citroen saxoBana bu şarkıyı çalmayın artık, duyunca gözlerim yaşlaa doluyorrr.
edepsiz herifBana artık Citroen saxo
Ulan spora yazıldık önünden geçmiyoruzedepsiz herif
1000 mıs pardon500 tl ye 500 tl cekılısı var beyler 10 kısıye şuan 12 kısı yatırım yapmıs katılmak isteyen varmı sponsor etkınlıgı
Var500 tl ye 500 tl cekılısı var beyler 10 kısıye şuan 12 kısı yatırım yapmıs katılmak isteyen varmı sponsor etkınlıgı