- 18,515
- 16,838
- 113
Borcu azalttım büyük ölçüde yav şükürPuahha cebi dun doldurmusun o zman daha ne istiyon puaha
Borcu azalttım büyük ölçüde yav şükürPuahha cebi dun doldurmusun o zman daha ne istiyon puaha
Orasi beni baglamaz gece burda olmaliydin @Barrios gaddar son kurşununu haketti bu dost 😆Bu konuda zik yaptigin zaman benim onu teyidi etmem lazım ben gormedigime göre sayılmıyor kanka maalesef
Gidebilir büyük ihtimal bakalım son maça kalırsa konu açarmIns kanka da 3 mac kaldıysa tekten gider gibi
Kanka sende nerde kırık adam var ondan para alıyorsun saglam ve kaliteli adamlardan borc al kafanı agirtmaBorcu azalttım büyük ölçüde yav şükür
Listeye girelim önden @egehandro 🤣Gidebilir büyük ihtimal bakalım son maça kalırsa konu açarm
Nakit bi borç değildi ki bu iş karşılığı gibi düşünKanka sende nerde kırık adam var ondan para alıyorsun saglam ve kaliteli adamlardan borc al kafanı agirtma
Bi daha dağıtım yaparsan beni de etiket et yalvaririmOrasi beni baglamaz gece burda olmaliydin @Barrios gaddar son kurşununu haketti bu dost 😆
Ne zengini bilader evi su bastı onunla uğraşıyoruz kaç saattir@sapsap10 nerdesin zenginnnn
Cok derin koşuyorsun benim zekam o kadar ust seviyede değil kanka puahaNakit bi borç değildi ki bu iş karşılığı gibi düşün
Adama zengin dedik evini su basmis😄Ne zengini bilader evi su bastı onunla uğraşıyoruz kaç saattir
Kurutma makinesi yokmu evde kanka puahahNe zengini bilader evi su bastı onunla uğraşıyoruz kaç saattir
Dagitim yapmadim bea denk geldi kasa katlandı dostlarla sohbetteydik gonlumden koptuBi daha dağıtım yaparsan beni de etiket et yalvaririm
Çok zekice👏Kurutma makinesi yokmu evde kanka puahah
Fena yağmur var la doğrudurNe zengini bilader evi su bastı onunla uğraşıyoruz kaç saattir
O su eve nasil girmiş kanka onu çok merak ettim suanÇok zekice👏
Kanka bende gizli sakli olmas vursam seni gorurdum suan 1 liram varsa kappeyim@jakadal5252 parayı vurmuşsun diye duyum aldık
Kesene bereket Bundan sonra dağıtıma niyet edersen aklında olsun burdayızDagitim yapmadim bea denk geldi kasa katlandı dostlarla sohbetteydik gonlumden koptu
Çekiliş açtım sabah mucize olur kupon gelirse bir kisiye vercem odul senide alim listeye 😄Kesene bereket Bundan sonra dağıtıma niyet edersen aklında olsun burdayız