- 12,760
- 6,056
- 113
Kanka ikimizin toplam 194 tl geldi 🤣🤣Jakadala saldım ben oynasın es kaza 20-30 yaparsa çökerim yarısına
Kanka ikimizin toplam 194 tl geldi 🤣🤣Jakadala saldım ben oynasın es kaza 20-30 yaparsa çökerim yarısına
Yapıştır ben seni tutuyorumKanka ikimizin toplam 194 tl geldi 🤣🤣
Diziyi en güzel yerinde kestim bi de neyse kesesine bereket para paradır diyelimJakadala saldım ben oynasın es kaza 20-30 yaparsa çökerim yarısına
Konunun imamı eksikti, bugün ataması yapıldıBu allahin sana bir hediyesi taksi cagir atmden nakit koy cebine
Hadi kardeşim sabah 5 i mi bekleyeceğizKonunun imamı eksikti, bugün ataması yapıldı
Arama bırak uyanır oBen yatırıyorum. @Metings1905 beni 3:45 te uyandır. Fırıncıyi arayacam
Aynen aynen😀Ben yatırıyorum. @Metings1905 beni 3:45 te uyandır. Fırıncıyi arayacam
Gelirse daha yarın 4 kat çevrim varHadi kardeşim sabah 5 i mi bekleyeceğiz
Eşim hafiz ve bu hayattaki en buyuk sinavi males3f benimKonunun imamı eksikti, bugün ataması yapıldı
Aramam için önce benim uyanmış olmam lazimArama bırak uyanır o
Yarın marın yok id şifre sal ben bitiririm çevrimiGelirse daha yarın 4 kat çevrim var
Ulan nasıl icerlendim şimdi bak. Hepimizin kaderi aynı valla. Olan hanımlara oluyorEşim hafiz ve bu hayattaki en buyuk sinavi males3f benim
Kuran hocasi kral kendisi malesef iste cok seyler yasadik yeri geldi kralde ettim yeri geldi herseyi mahvettimUlan nasıl icerlendim şimdi bak. Hepimizin kaderi aynı valla. Olan hanımlara oluyor
Hafız eşe kumarbaz eş allah sonumuzu hayir etsin 😁😁Eşim hafiz ve bu hayattaki en buyuk sinavi males3f benim
Öyle kanka bı gün 10 gün iyiyse 20 gün sıkıntılı geçer. Kumarla evlilik aynı pistte yürümüyorKuran hocasi kral kendisi malesef iste cok seyler yasadik yeri geldi kralde ettim yeri geldi herseyi mahvettim
Hayat bir sınavHafız eşe kumarbaz eş allah sonumuzu hayir etsin 😁😁
Aynen baba haziranda kalk dedim bodruma gdyoruz gittikde tatile. Ama yeri geliyor ekmek yok aq neyse tribe dusurmeÖyle kanka bı gün 10 gün iyiyse 20 gün sıkıntılı geçer. Kumarla evlilik aynı pistte yürümüyor