- 80,252
- 53,087
- 113
Ben hep oyle atarim la roll haric puahahKırp kırp
Ben hep oyle atarim la roll haric puahahKırp kırp
100 TL yi küçümseme alınır bakKanka 100 lira bisey degil valla daha gelmedi
Açsan sünger kemırBurada para varmış çok açım @Metings1905
Açların arasına dusmus bir aç daha puahahahah 🤣Burada para varmış çok açım @Metings1905
GahhaahhahajajaAçların arasına dusmu bir aç daha puahahahah 🤣
Gecen 80 liraya dustum burda nerden geldigimizi unutmayalim100 TL yi küçümseme alınır bak
O ne demek kanka bizde mi aç oluyoruzAçların arasına dusmus bir aç daha puahahahah 🤣
Ben bu 10k parayı movedan aldigim 30 tl ile vurdum bu aradaGecen 80 liraya dustum burda nerden geldigimizi unutmayalim
Burda kim tok kardeşim hepimiz açıź🤣O ne demek kanka bizde mi aç oluyoruz
Konunun ismi kayıp cccçcçO ne demek kanka bizde mi aç oluyoruz
Kankam hadıDoymuyon da he meto
Olsun sen gene de öyle deme hoş anlaşılmıyor dışarıdan kumar paramız olmaz yeme içmeye olurBurda kim tok kardeşim hepimiz açıź🤣
Bu allahin sana bir hediyesi taksi cagir atmden nakit koy cebineBen bu 10k parayı movedan aldigim 30 tl ile vurdum bu arada
Atm git gel karşılamazBu allahin sana bir hediyesi taksi cagir atmden nakit koy cebine
Yeme içme ayrı canım kumar ortamındayız kumar özelinde konuşuyorum ben 😄Olsun sen gene de öyle deme hoş anlaşılmıyor dışarıdan kumar paramız olmaz yeme içmeye olur
10 k diyor iyidir iyiAtm git gel karşılamaz
Yürüyerek gıt dönerken taksıye ver parayı puaujajajajaaAtm git gel karşılamaz
Jakadala saldım ben oynasın es kaza 20-30 yaparsa çökerim yarısınaParayı PayCO da bırakıp PayCO sildim telefondan bi gün lazım olursa döner dolaşır indiririz
Şimdi sigara almaya giderken son kalan 2k paramı cekip ona bakarak yatıcam pauahahahah 🤣Bu allahin sana bir hediyesi taksi cagir atmden nakit koy cebine