- 8,447
- 10,675
- 113
aynen benle suvata zınkladı sapsap sen yokken @Metings1905Aynen 2 kisiyi zinkladik sen yoktun
aynen benle suvata zınkladı sapsap sen yokken @Metings1905Aynen 2 kisiyi zinkladik sen yoktun
Ben yoktum heeeAynen 2 kisiyi zinkladik sen yoktun
Eve dönünce taş mı yıyeklan kuki tasmanı tutanla ilgilen biraz sosyalleş hala burada yoklama çekiyor hgsdhgsdhsd
Sen bize zınkla meto artık zamanı geldiEve dönünce taş mı yıyek
Senın 1xbette bakıyen vardı az önce bıde suattan mı tırtıkladın doyumsuz pıdeSen bize zınkla meto artık zamanı geldi
Evet tırtıkladım tabi böyle böyle zengin oluyo olum milletSenın 1xbette bakıyen vardı az önce bıde suattan mı tırtıkladın doyumsuz pıde
@butragueno en sevmediğin forum tiplemesi kişilerin bakiyesini takip eden sauronun gözü gibi aqSenın 1xbette bakıyen vardı az önce bıde suattan mı tırtıkladın doyumsuz pıde
Zemgın olsam ben olurdum tırtıklamayla puhajaEvet tırtıkladım tabi böyle böyle zengin oluyo olum millet
Gerceklerı ortaya çıkaranı kımse sevmez@butragueno en sevmediğin forum tiplemesi kişilerin bakiyesini takip eden sauronun gözü gibi aq
Sevmiyom la yapma orda ne bakiye var buna ne bastın bu kuponu neden kestin kdajdjja dikkat et metincim buna rica ediyorumZemgın olsam ben olurdum tırtıklamayla puhaja
Alacağı var sanki herkesten muhasebe tutuyo puşta bak wkajndjwGerceklerı ortaya çıkaranı kımse sevmez
Napsın alışmış emir almayaAlacağı var sanki herkesten muhasebe tutuyo puşta bak wkajndjw
Ha gayret zınklar şimdi
Yoo biz @Mrlbra ile ne zamandır arkadaşız aramızda 1000 kere para muhabbetti geçti ayrıca yakın arkadaşız düşün verdiğim maçlara bile ne bastığını sormam genelde sitedeki bakiyesini sormayı bırak skajdjakd herkesin cebi kendini ilgilendirir 10 tl de olsa 100.000 tl de kanka
Ula kıskanc ula hasetttHa gayret zınklar şimdi![]()
Ne kıskançlığı ne zaman yazsam alıyom ben 2-3kUla kıskanc ula hasettt