Yok abi duymadımBoş ver hayrini...Bu ara ormana gidemiyorum..Mantar çıkmış ,haberin varmı..
Yok abi duymadımBoş ver hayrini...Bu ara ormana gidemiyorum..Mantar çıkmış ,haberin varmı..
Bı saat dolanıp geleyim o vakit..bulursam ekran atarım...az kafa dağıtmam gerek...Yok abi duymadım
Hayırdır lâ bana gelınce bır agrasıfsınız bıze mı kalkıyoYa metin bişey diyeceğim şimdi de raporlarsın o yüzden boşver![]()
Kankan fırıncı yok tek yakaladık seni ondan sıkıştırıyoruz metinHayırdır lâ bana gelınce bır agrasıfsınız bıze mı kalkıyo
Gelsın sölicem küreklesın sızıKankan fırıncı yok tek yakaladık seni ondan sıkıştırıyoruz metin
Benle ferdi siz ikinizGelsın sölicem küreklesın sızı
Bana ferdı demek tam essektı ya 1000 tl verıcekler lıstesı yapmıştı bildirdiler banlandı puahhahahaBenle ferdi siz ikiniz
PuahahahBana ferdı demek tam essektı ya 1000 tl verıcekler lıstesı yapmıştı bildirdiler banlandı puahhahaha
3 ftn eklemıe vbet popok cevrırmeedık ben genel olarak bonus cevıremıyorm bunu anladımPuahahah
bana 1 ftn freebet geldi bonus talepten 20 ftn yapıp çektim3 ftn eklemıe vbet popok cevrırmeedık ben genel olarak bonus cevıremıyorm bunu anladım
Tl cevırsenebana 1 ftn freebet geldi bonus talepten 20 ftn yapıp çektim
ne gerek var 200 ftn yapcamTl cevırsene
Tl cevır derken ne yapıyor bızım kurla anlamında 😀😀ne gerek var 200 ftn yapcam
3200 falan herhalde gfsdkgksdTl cevır derken ne yapıyor bızım kurla anlamında 😀😀
Güzel para @sapsap10 gel3200 falan herhalde gfsdkgksd
puahahahhaGüzel para @sapsap10 gel
AVM de 30 dakıka oldu harcanan mıktar 6 k puhahahpuahahahha
tamam tasmayı çok sıkmasın yenge boynunda iz yapmasın metinAVM de 30 dakıka oldu harcanan mıktar 6 k puhahah
Boş yapma kupon yaptamam tasmayı çok sıkmasın yenge boynunda iz yapmasın metin