- 24,144
- 22,664
- 113
Bi umut pusuda bekliyoruz birazdan bi babayiğit zinklatir diye bekliyoruzKonuda değil onlarda🤣
Bi umut pusuda bekliyoruz birazdan bi babayiğit zinklatir diye bekliyoruzKonuda değil onlarda🤣
Her fiyata var cerceve la ucu yokBen de 2 çerçeve vardı yeni daha seksi modellerden almam lazım diyelim ege fotomu gördü ıslansın hemen
Buranın zengin adamı belli degilmi anlatmaya gerek varmi senceKim la çökelim hemen
Yerini hazırladın mı metinim şimdiden puhahahah@sapsap10 dıkkat et kankamm der
Yapmak için önce para bulmak gerek Erhanım2 tel taksidi ödedim 2 fatura toplam 12k 15k de kredi borcunu ödedim ve bunu 2k len yaptim ve bunu ben nasil yaptim hala kendime inanmıyorum ümitsiz olma abi ben yaptıysam sende çok rahat yaparsin
Sus laaaa şakirrrYerini hazırladın mı metinim şimdiden puhahahah
Bets10 hesabın varsa varmetoo ozel oran varmi bugune
Urfa'da gaz mı var810001987973 no’lu aboneliğinize ait 20250414 son ödeme tarihli borcunuz bulunmakta olup ilgili borcun ödenmemesi halinde 20250502 tarihi itibariyle gaz akışınız durdurulacaktır. Ödeme noktalarımız için: https://bit.ly/ÖdemeNoktaları
Allah hepimize toplu ölüm versin
whatsupBets10 hesabın varsa var
Çok yardımcı oldun dost Allah seni eksik etmesin başımızdan2 tel taksidi ödedim 2 fatura toplam 12k 15k de kredi borcunu ödedim ve bunu 2k len yaptim ve bunu ben nasil yaptim hala kendime inanmıyorum ümitsiz olma abi ben yaptıysam sende çok rahat yaparsin
Fatura tutari 100 tl puhagaUrfa'da gaz mı var
Kankammmwhatsup
PuahahahhaKankammm
Helyum gazı kullanıyoruz hocam, doğal olanı daha gelmediUrfa'da gaz mı var
Olsan nolur Hollandalı gidip roll acion hiç dağıtım yapmayan adamlara ateslioncuma zenginiz puhahaha
Az sinerji beyler 6.15 2.3 a indi 2 mac geldi 2 kaldiEn bastakide öndeydi seri yedi ..ne guzel 25 e 800 alacaktik son umut bu kupon Ekli dosyayı görüntüle 777159
Metin hazır kıtaya geçti cumayı duyunca görmüyon mu puhahaOlsan nolur Hollandalı gidip roll acion hiç dağıtım yapmayan adamlara ateslion
Gelmesin zaten dost yumurtayı kendi hâline bırakınca bile 15 dakkada pişioHelyum gazı kullanıyoruz hocam, doğal olanı daha gelmedi
1554.65 ₺Fatura tutari 100 tl puhaga