15 ine kadar tık yok onda 🤣Urfalı paran yoksa peşinen söyle yazdıklarını okumayayım gözlerim zaten ağırıyo bu günlerde puahahaha
15 ine kadar tık yok onda 🤣Urfalı paran yoksa peşinen söyle yazdıklarını okumayayım gözlerim zaten ağırıyo bu günlerde puahahaha
YokÖder mi
Forumda ki son günüm kardeşim ister oku ister okuma, bana bir kilim dokuUrfalı paran yoksa peşinen söyle yazdıklarını okumayayım gözlerim zaten ağırıyo bu günlerde puahahaha
kardeşim bi dur yaa kalbimize dokunuyonForumda ki son günüm kardeşim ister oku ister okuma, bana bir kilim doku
Çok şükür bugünde feleğin çemberinden 40 kere geçtik urgan, zeytinyağı parasını çıkardık. Herkes hakkını helal etsinkardeşim bi dur yaa kalbimize dokunuyon
Zara at urgan parasını x2 olsunÇok şükür bugünde feleğin çemberinden 40 kere geçtik urgan, zeytinyağı parasını çıkardık. Herkes hakkını helal etsin
Valizi hazirladim risk edemem, yerim gider sonraZara at urgan parasını x2 olsun
Bi uyandın sonra hesapta 0 tl yi görünce geri uyudunBarca 2 atar 1.60 babamın tarlasını bastim gece zenginim
Iyi bir cam iyi bir cerceve 3k civari@butragueno gözlüğü değiştirme zamanı geldi kardeşim kaç k girer ortalama bana
Hani gelmemis biseyZınk zınk zınk
Hangi hesaba attin kanks
selamVadesiz TL hesabınıza 12.750₺ para girişi olmuştur
Güncel bakiye 16.754₺
Vezneden alcan kanka puahahahHani gelmemis bisey
Parayı duydu geldi
Yemin ederim hiç bi zaman hesapta 0 liram olmadi en az 1 lira olur kendimi onlan motive ederimBi uyandın sonra hesapta 0 tl yi görünce geri uyudun
Veznenin hesabaHangi hesaba attin kanks
gelmek benim işimParayı duydu geldi