2-3 hafta içşnde gelecek bildirimi yazdımBildiğim tek allianz var oda Allianz Arena Bayern münih
2-3 hafta içşnde gelecek bildirimi yazdımBildiğim tek allianz var oda Allianz Arena Bayern münih
Yapmayın şapşap bey böyle şeyler önden haber veriyorsunuz ama miktar az size yakışmıyor 779k olması gerek miyormuydu2-3 hafta içşnde gelecek bildirimi yazdım
29.5 salihe gidişini gördüm bile şu anAllianz Sigorta A.Ş. tarafından vadesiz hesabınıza 779.500 TL aktarılmıştır.B001
Pert parası işte 2.kez itiraz ettim emsal ilanlarla kasko düşük veriyoeYapmayın şapşap bey böyle şeyler önden haber veriyorsunuz ama miktar az size yakışmıyor 779k olması gerek miyormuydu
Bu ülkede sorun olmayan bişey yok ki normali ne bunun peki daha doğrusu pert olan araç ne modelPert parası işte 2.kez itiraz ettim emsal ilanlarla kasko düşük veriyoe
Rayiç bedeli 730k ama arabanın ederi 800k çünkü hatasız boyasızdı km si düşüktüBu ülkede sorun olmayan bişey yok ki normali ne bunun peki
Araç ne kaç modelRayiç bedeli 730k ama arabanın ederi 800k çünkü hatasız boyasızdı km si düşüktü
Astra 2016Araç ne kaç model
Vıtes topuzu nasılAstra 2016
Güzel araba kaza nasıl olduAstra 2016
Makinaya girerVıtes topuzu nasıl
Alkolik oe yandan bi koydu airbagler zaten mefta aks maks dağıttıGüzel araba kaza nasıl oldu
Geçmiş olsun valla sağlık olsun kanka tabi aynı aracı o paraya geri bulmak zorAlkolik oe yandan bi koydu airbagler zaten mefta aks maks dağıttı
Zor tabi valla nasıl alıcaz geri bilmiyorumGeçmiş olsun valla sağlık olsun kanka tabi aynı aracı o paraya geri bulmak zor
Yüzde yüz suclu arac masrafı dahil iyi bir avukat cak tazminati bende içerim ama arac hayatta kullanmamAlkolik oe yandan bi koydu airbagler zaten mefta aks maks dağıttı
Geleni gsye basZor tabi valla nasıl alıcaz geri bilmiyorum
Avukat devrem var verdim vekalet o koşturuyor da biliyon ülkemizdeki adalet sistemini kim bilir ne zaman sonuçlanacak🤣Yüzde yüz suclu arac masrafı dahil iyi bir avukat cak tazminati bende içerim ama arac hayatta kullanmam
Benim arkadaşlar galericide geçen sattılar o 2017 felandı 800 küsüre felan verdiler diye biliyorum valla bu ülkede sattıktan sonra aynı fiyata aynı arabayı almak imkansız gibi bendede 2015 model fluence varZor tabi valla nasıl alıcaz geri bilmiyorum