Bu kimin multisiMakinaya girer
Bu kimin multisiMakinaya girer
Piyasa çok dengesiz kanka maalesef yarın bi bakmışsın o paraya şahin geliyor🤣Benim arkadaşlar galericide geçen sattılar o 2017 felandı 800 küsüre felan verdiler diye biliyorum valla bu ülkede sattıktan sonra aynı fiyata aynı arabayı almak imkansız gibi bendede 2015 model fluence var
Emrin olur atamGeleni gsye bas
Şahin bile uçtu gidiyor valla yarın birgün en kötü araç 1m başlar 😀Piyasa çok dengesiz kanka maalesef yarın bi bakmışsın o paraya şahin geliyor🤣
1.4 gitmeyen egea sıfırı bile 1 milyonu devirmiş🤣Şahin bile uçtu gidiyor valla yarın birgün en kötü araç 1m başlar 😀
Dün aldık dostum 2011 seymbol 420kŞahin bile uçtu gidiyor valla yarın birgün en kötü araç 1m başlar 😀
Sağ teker yamuk gibi apocumDün aldık dostum 2011 seymbol 420k
Tamam işte fazlası zararMülteci sen varsın işte nasıl yok aq
Babanı arar mısınEyy fırıncı sende yargılanıcan
Egea nalet bi araç tabi ama piyasada iyi gidiyor anlam veremiyorum değişik bi milletiz1.4 gitmeyen egea sıfırı bile 1 milyonu devirmiş🤣
Abi beni neden vurdunBabanı arar mısın
Şapşap dostum benden başka çift hesap gelen kim burda istihbarat sende sağlamdırEyy fırıncı sende yargılanıcan
Dzień dobry canımDzień dobry
Ödeme sonrası bilgi aktarılacaktır efendimŞapşap dostum benden başka çift hesap gelen kim burda istihbarat sende sağlamdır
Sadece sağ teker olsa iyi üstü açık geldiSağ teker yamuk gibi apocum
Seymbol iyi araçtır güzel yanlanır 😀Dün aldık dostum 2011 seymbol 420k
O derece değersiz biri yani jjdjjdjjdjÖdeme sonrası bilgi aktarılacaktır efendim
Yok lâ tag yapıcam onunlaSeymbol iyi araçtır güzel yanlanır 😀