- 31,262
- 28,841
- 113
Artık günde en az 10 tane farklı hatun önerisi gelecek sana takip etmen için ve çirkin hatun olmayacakaldık bakalım gfdkgfd
Artık günde en az 10 tane farklı hatun önerisi gelecek sana takip etmen için ve çirkin hatun olmayacakaldık bakalım gfdkgfd
O nadir bulunur ama var kurcala biraz
Islandımkurcala biraz
Bulacaz şu iş olayını halledelim kafa o zaman oraya çalışacak şuan çalışmıyor orayaO nadir bulunur ama var kurcala biraz
Bende Slovak Boşnak falan var hoca ülke değiştirmeyi düşünüyorsanBulacaz şu iş olayını halledelim kafa o zaman oraya çalışacak şuan çalışmıyor oraya
Mahsun J devam ediyon mu laBende Slovak Boşnak falan var hoca ülke değiştirmeyi düşünüyorsan
Polonya güzel yav seviom buraları mülteci yok hatunlar güzel ve Güleryüzlü falanBende Slovak Boşnak falan var hoca ülke değiştirmeyi düşünüyorsan
2 bölüm izledim bitti olmMahsun J devam ediyon mu la
Mülteci sen varsın işte nasıl yok aqPolonya güzel yav seviom buraları mülteci yok hatunlar güzel ve Güleryüzlü falan
Bu Sarı nasıl bi adam lan gdskgsdlpkgsdlpkgsdkgsd2 bölüm izledim bitti olm
Dzień dobryPolonya güzel yav seviom buraları mülteci yok hatunlar güzel ve Güleryüzlü falan
Gelmek isterdim ama gelemem fişe bağlıyım diyoBu Sarı nasıl bi adam lan gdskgsdlpkgsdlpkgsdkgsd
GeldimTekel mi🤣
Konuşma tarzı efso bfsdkgopsıkdGelmek isterdim ama gelemem fişe bağlıyım diyo
E hani dm kapalıSevmediğim biriysen direk raporlarım riski kabul ediyor musun![]()
Erken mı gelırsın hep boleGeldim
He sen daha 1.sezondasın lan spoiler vermiyimKonuşma tarzı efso bfsdkgopsıkd
Karsimdaki iyiyse gec gelirimErken mı gelırsın hep bole
2. sezon 1. bölüm şu an gsdgsHe sen daha 1.sezondasın lan spoiler vermiyim
İyi iyi güzel 2.bölğm son herhalde2. sezon 1. bölüm şu an gsdgs