- 31,262
- 28,841
- 113
Salihin son 2 haftada attıklarını kumara atmasam yeni kız bile bulurdum puhahahYalvarırım artık 2x yap şu parayı kendin için, salihin son hafta attıklarını kıza verseydin barışmıştınız 😅
Salihin son 2 haftada attıklarını kumara atmasam yeni kız bile bulurdum puhahahYalvarırım artık 2x yap şu parayı kendin için, salihin son hafta attıklarını kıza verseydin barışmıştınız 😅
Bi kere banlandık sonra 1 ay girmedıkBu gibi kriz anlarında @wasil kardeşimiz tedarik ediyor dostum
Cumadan sonra ne olacak pekiCumaya kadar bole
Tekelde öldürdüler ya 2 çocuğu kardeşim babanı arar mısı diyodu eleman 🤣Bilmiyorum kanka babanı ara mesajı gelince irkildim bi 😅
Parayla mı bulunuyo olum benim instagrama geç gözlerini kapat tıkla birisine senindir 😅Salihin son 2 haftada attıklarını kumara atmasam yeni kız bile bulurdum puhahah
Yedekte tutardık hocam
Heeee ağrılılar tamam biliyom, benim Datça’dan arkadaşın kuzeniydi ölenler aynı gece Datça’dan 7-8 araba yola çıktı sen düşün.Tekelde öldürdüler ya 2 çocuğu kardeşim babanı arar mısı diyodu eleman 🤣
Kardeşim ben instadan beceremiomParayla mı bulunuyo olum benim instagrama geç gözlerini kapat tıkla birisine senindir 😅
BundesligaCumadan sonra ne olacak peki
Modern pezo hflğçşsdöhfdlğkhfdParayla mı bulunuyo olum benim instagrama geç gözlerini kapat tıkla birisine senindir 😅
Sıkıştığın yerde bende stok fotoğraflar var atarım sana hoca gönderirsin kıza 😅Kardeşim ben instadan beceremiom
Bı ara cruzeiro yapmıştı anlamsız bir biçimde ama yakışmıştıBundesliga
Kdksksksksks seni de takip edeyim hadi cezan bittiModern pezo hflğçşsdöhfdlğkhfd
Bundesliga logosundaki topa vuran adam metin dostBı ara cruzeiro yapmıştı anlamsız bir biçimde ama yakışmıştı
Adama şunu yazdıktan sonra isteğini kabul edip şu listeye girme riskini nasıl alabilirim puahahahahaParayla mı bulunuyo olum benim instagrama geç gözlerini kapat tıkla birisine senindir 😅
Kardeşim instadan tipime bakan sakin dürüst sadık bir adam profili görüyor. Grup partilerinden sıkılıp artık evinin hanımı olmak isteyen peynir ablalarımız anca düşer onlar da evliliğe şartlar kendini o yüzden denemedim hiç instadan puhahahSıkıştığın yerde bende stok fotoğraflar var atarım sana hoca gönderirsin kıza 😅
Sen ne arıyorsun hocam onu bulalımKardeşim instadan tipime bakan sakin dürüst sadık bir adam profili görüyor. Grup partilerinden sıkılıp artık evinin hanımı olmak isteyen peynir ablalarımız anca düşer onlar da evliliğe şartlar kendini o yüzden denemedim hiç instadan puhahah
Risk al biraz kumarbaz adamsınAdama şunu yazdıktan sonra isteğini kabul edip şu listeye girme riskini nasıl alabilirim puahahahaha
aldık bakalım gfdkgfdRisk al biraz kumarbaz adamsın
DostSen ne arıyorsun hocam onu bulalım