- 18,515
- 16,838
- 113
Benzeri çıkacak çok aşk olmasa bile 😅Ben arabizdaki iliskiyi cozemedim en son aşk hikayesi cikar burdan puahhaja
Benzeri çıkacak çok aşk olmasa bile 😅Ben arabizdaki iliskiyi cozemedim en son aşk hikayesi cikar burdan puahhaja
1.100 ne biz onunla 2.5 ay sabah uyanıp uyuyana kadar durmadan yazıştık 50.000 mesajı geçmiştir tam birbirimizden hoşlanacaktık bu durumu sonlandırdık hemenButra yaşam koçu ak
Şimdi dm baktım 1100 tane mesajımızın olduğu bi konuşma var puhaha bide önceki dmler silindi bu yenisi
Çok iyi dert dinliyor dostumuz
Sully o zaman kim var başka ban yiyen🤣Bilemedin
Vallaha değilSully o zaman kim var başka ban yiyen🤣
1.2 1.3 a oynayan erkek 🌈bana mı anlatıyon aq 1.20 den neler kaybettim 1.15ten @butragueno şahit çoğuna aq
Vezneden resim gelmedi suatım1.2 1.3 a oynayan erkek 🌈
Borcunu öde ferdıBarış geldi barismassiniz yoksa sizi makinaya teslim ederim ruhunuz sad olur onun elinde
Barisim ben barisi vermeye geldim 🤣🤣Sully o zaman kim var başka ban yiyen🤣
YoldadırVezneden resim gelmedi suatım
Ya hayir ferdi degilimBorcunu öde ferdı
Anlatamam görmen lazim dm acip bilmen lazimSully o zaman kim var başka ban yiyen🤣
Biz sevişiyoruz dost1.100 ne biz onunla 2.5 ay sabah uyanıp uyuyana kadar durmadan yazıştık 50.000 mesajı geçmiştir tam birbirimizden hoşlanacaktık bu durumu sonlandırdık hemen
Öpucukle hallettik bu sefer puahhaVezneden resim gelmedi suatım
Sevmediğim biriysen direk raporlarım riski kabul ediyor musunAnlatamam görmen lazim dm acip bilmen lazim
rabbim sabrınıda verir kardeşimBiz sevişiyoruz dost
Ne biliyim laBunun yası 80 mı cidden @butragueno ??
Ordakı 80 yaş mı kılo muNe biliyim la
Yas 40 gün değil mi kardeşim onu da mı arttirdınızBunun yası 80 mı cidden @butragueno ??