- 22,435
- 23,079
- 113
Tekrarlanmasın reis 🧐Bizim rahat etmediğimiz yerde kimse istirahat edemez kardeş
Tekrarlanmasın reis 🧐Bizim rahat etmediğimiz yerde kimse istirahat edemez kardeş
teşekkürler , tamam kapatalım dostum.kardeşim gerçekten özür diliyorum herkesin huzurunda ben sana sataştım gereksiz bi sürtüşmeye yol açtım daha ne yapabilirim ne diyebilirim bilmiyorum kapatalım konuyu hepimiz kardeşiz hepimiz ekmeğimizdeyiz
Boşver allahından bulsunteşekkürler , tamam kapatalım dostum.
Boşver allahından bulsunkardeşim gerçekten özür diliyorum herkesin huzurunda ben sana sataştım gereksiz bi sürtüşmeye yol açtım daha ne yapabilirim ne diyebilirim bilmiyorum kapatalım konuyu hepimiz kardeşiz hepimiz ekmeğimizdeyiz
Tüh be sabah sabah ekmeğinden oldun. Geçmiş olsun ne diyim @Metings1905teşekkürler , tamam kapatalım dostum.
la sende metin allahım yaBoşver allahından bulsun
Sıvacı metoBoşver allahından bulsun
Daha ne yapabilirim ne diyebilirim cümlesini yaklaşık 10 dk önce 1.90 boyunda bir Ardahanlıya kurdum, duygulandımkardeşim gerçekten özür diliyorum herkesin huzurunda ben sana sataştım gereksiz bi sürtüşmeye yol açtım daha ne yapabilirim ne diyebilirim bilmiyorum kapatalım konuyu hepimiz kardeşiz hepimiz ekmeğimizdeyiz
gel göğsüme yasla başını teselli edeyim, sağ 46.5Daha ne yapabilirim ne diyebilirim cümlesini yaklaşık 10 dk önce 1.90 boyunda bir Ardahanlıya kurdum, duygulandım
Bu boyle gider gibi ödeme bosverAdama para yok şimdi ne olacak dedim yarın öde artık ayın 1i dedi
10 numara daha küçük olsaydı egenin günlük kazancı 100k idigel göğsüme yasla başını teselli edeyim, sağ 46.5
Yarına sektirmemem lazım ya arada geçen bazı diyalogları yazmak istemedim duysanız üzülürsünüz 😅 denk gelmiyim bi daha öyle bi küfüre diye mesajı sildimBu boyle gider gibi ödeme bosver
Onlyfans mı10 numara daha küçük olsaydı egenin günlük kazancı 100k idi
Kanka bakalim ya birseyler olur umarimYarına sektirmemem lazım ya arada geçen bazı diyalogları yazmak istemedim duysanız üzülürsünüz 😅 denk gelmiyim bi daha öyle bi küfüre diye mesajı sildim
Kardeşim bu benim ayağımın 46.5 olduğunu nerden biliyor @Valenciennesgel göğsüme yasla başını teselli edeyim, sağ 46.5
Metine para atan erkek🌈Bu arada çekim falan yapmadım aw tam tersi kaybettim sabah neden böyle bişey yaptım anlamadım sadece metine atmak için girmiştim paparaya alışkanlık 🤣
Sapsap maaş günü gece ondan alırım banko bi 1-2-3 bi o kadar da Salih desek adam susar en azından, gece 500₺ attım sabah mesaj atmış ulan madem ödemiyorsun duygularımla ne diye oynuyorsun diyeKanka bakalim ya birseyler olur umarim
Sende attın mıss kokulumMetine para atan erkek🌈
Ne zaman attımSende attın mıss kokulum
yakında metinden selam alan erkek 👰 noktasına gelicezMetine para atan erkek🌈