- 30,149
- 22,112
- 113
Gerı vites yapan erkek 💄Dostum rica ediyorum uzatmayalım sen haklısın gerçekten bak ben sataştım
Gerı vites yapan erkek 💄Dostum rica ediyorum uzatmayalım sen haklısın gerçekten bak ben sataştım
Sabahtan beri kaybediyorum ara verdim öğlen bakcam tekrarSalih git max win falan bi şey al gel nerden alıyorsan hadi
Adamı vurup cezasını mı yatayım sabah sabah kardeşimGerı vites yapan erkek 💄
SusGerı vites yapan erkek 💄
Allah esirgesinSabahtan beri kaybediyorum ara verdim öğlen bakcam tekrar
Adanalı olduğunu bilmesem İstanbul beyefendisi sanardim puhahahaDostum rica ediyorum uzatmayalım sen haklısın gerçekten bak ben sataştım
uzatmamaya karar vermiştim zaten. laflar ile üstünlük taslama yarışmasında birinci olma hayalini kafamda bitireli çok oldu.Dostum rica ediyorum uzatmayalım sen haklısın gerçekten bak ben sataştım
Sen bizi hafif sarışın kalın dudaklı kadın avcısı istanbul jöleleriyle karıştırdın herhalde kardeşim @egehandro sen yanlış anla kardeşimAdanalı olduğunu bilmesem İstanbul beyefendisi sanardim puhahaha
Bitirmiş olsan kafanda şu an şu cümleyi okuyor olmazdık kardeşim ama sen haklısınuzatmamaya karar vermiştim zaten. laflar ile üstünlük taslama yarışmasında birinci olma hayalini kafamda bitireli çok oldu.![]()
Işim var la şakasina dedim puhaha mrl zinklanan var sadece egecigimIyi hatirlattin bak puahja
Çekirdek kola alıp geliyorum biraz mola verinBitirmiş olsan kafanda şu an şu cümleyi okuyor olmazdık kardeşim ama sen haklısın
sence bitirmiş olmasan söylediğin lafların üstüne bu şekilde mi yazılırdı yoksa farklı mı yazılırdı ? bence biraz daha zeki birisin.Bitirmiş olsan kafanda şu an şu cümleyi okuyor olmazdık kardeşim ama sen haklısın
kardeşim gerçekten özür diliyorum herkesin huzurunda ben sana sataştım gereksiz bi sürtüşmeye yol açtım daha ne yapabilirim ne diyebilirim bilmiyorum kapatalım konuyu hepimiz kardeşiz hepimiz ekmeğimizdeyizsence bitirmiş olmasan söylediğin lafların üstüne bu şekilde mi yazılırdı yoksa farklı mı yazılırdı ? bence biraz daha zeki birisin.
Karnım acıktı dedim kaosla doyuram
Amaç ne sizin @Northe benim huzurumu bozuyorsunuz dm den devam edinsence bitirmiş olmasan söylediğin lafların üstüne bu şekilde mi yazılırdı yoksa farklı mı yazılırdı ? bence biraz daha zeki birisin.
Bizim rahat etmediğimiz yerde kimse istirahat edemez kardeşAmaç ne sizin @Northe benim huzurumu bozuyorsunuz dm den devam edin
Reısım boşverAmaç ne sizin @Northe benim huzurumu bozuyorsunuz dm den devam edin
Delelenecwmmmmmmmm aliiiiiiiiiiKarnım acıktı dedim kaosla doyuram