- 31,431
- 21,140
- 113
Dalga geçiyor 35 vardır benceTazeeee
Dalga geçiyor 35 vardır benceTazeeee
Oha ne diyon olm sen yeni 30 oldum orta yaşlıyım diye tribe giriyorum geçen 24 yaşında bi kız abi dedi kızı camdan aşağı atıcaktım çıtırız daha 22Dalga geçiyor 35 vardır bence
Beden yasını soledı puahahDalga geçiyor 35 vardır bence
Tekrar yap kanka içinde ukte kaldıysa 🤣Ben 28 gun kaldim valla yine giderken insanin icine bir huzun çokuyor puahha
İşte bende 30 yaşındayım o yüzden zaten bunaldım askeriyeden askerliğin bi zorluğu yok zaten hiç kimseye nerede yaparsan yap rahat her yerOha ne diyon olm sen yeni 30 oldum orta yaşlıyım diye tribe giriyorum geçen 24 yaşında bi kız abi dedi kızı camdan aşağı atıcaktım çıtırız daha 22
Yaş 35 yolun yarisi 🥺Dalga geçiyor 35 vardır bence
Zaman hızlı geçiyor dost çok boşa giden sene oldu ah ahYaş 35 yolun yarisi 🥺
Ben komando olarak yapti isparta aslanim sizin gibi telde serbest degildi puahaİşte bende 30 yaşındayım o yüzden zaten bunaldım askeriyeden askerliğin bi zorluğu yok zaten hiç kimseye nerede yaparsan yap rahat her yer
Nasil gecti anlamadim kral neyse tribe dusmeyelimZaman hızlı geçiyor dost çok boşa giden sene oldu ah ah
HehdhuewhhwhwhehBen komando olarak yapti isparta aslanim sizin gibi telde serbest degildi puaha
250 olsa f harfi yazsa bile hemen atarım 🤣
Dedem bundan az yaptı askerliğiYav nasil hala 10 cildiricamml
Jojoda var 500 al onuÖzel oran acan yok mu la holiganda 5tl var
Jojoda limitliyim aq spor oynayamıyorum hicJojoda var 500 al onu
Ilk defa duydum laJojoda limitliyim aq spor oynayamıyorum hic
Çok eski kanka eski alt yapisinda 30k çekmiştim o zamanın parasıyla şimdinin 300k si gibiydi limit atmışlardı yeni alt yapıdada devam ediyor kalkmadı o yüzden sms falan aktif değil mail atıp falan hiç ugrasmadimIlk defa duydum la
10 k ustu basilmalik kupona benzyor
Sen ve 1.30 lar @butragueno ne diyü lan bu