- 80,249
- 53,086
- 113
Yav nasil hala 10 cildiricammlNe iğrenç bi gün ya
Yav nasil hala 10 cildiricammlNe iğrenç bi gün ya
Aynen şekerin düşmüş ayağına cukkala muz falan ne varsaAkşam mısafırlıge gıdıyorum orda bayılmıs numarası yapıcam bşey yemedım dıcem
Kardeş sen manavdan marketten alısverıs yaparken de özlu söz soluyormusn parayı uzatırkenYol uzun ben yorgunum
He ya bitmiyor yavYav nasil hala 10 cildiricamml
bugün sürekli fırıncı sesleri yükseliyor senden sapsap kardeş fırıncıda pas vermiyor hayırlaravesile olsunEyyy fırıncı
6 ay gecti 10 mu gecmeyecek özlersin sen orayi diyim sana puahhaHe ya bitmiyor yav
Şikayet ediyor lan biz askerdeyken dağlarda fare tavşan ne bulursak onu yerdik pişirip, sen forumda takılıyon admin gibi askerlik yapıyon beHe ya bitmiyor yav
GenellikKardeş sen manavdan marketten alısverıs yaparken de özlu söz soluyormusn parayı uzatırken
Ne 250 si metinim senin gibi bronz üye miyiz transferler 1000 den başlıyor 🤣
Yok la ne özlemesi kaç yaşına geldik artık 20 yaşında olsaydım belki özlerdim6 ay gecti 10 mu gecmeyecek özlersin sen orayi diyim sana puahha
Kanka etlı yemek verıyolar lâ gelmeNe iğrenç bi gün ya
Yaş kaç dostŞikayet ediyor lan biz askerdeyken dağlarda fare tavşan ne bulursak onu yerdik pişirip, sen forumda takılıyon admin gibi askerlik yapıyon be
Yemekler çok kötü laKanka etlı yemek verıyolar lâ gelme
22Yaş kaç dost
Kardesım admını neden karıstıyorsun bıldırdımŞikayet ediyor lan biz askerdeyken dağlarda fare tavşan ne bulursak onu yerdik pişirip, sen forumda takılıyon admin gibi askerlik yapıyon be
Tazeeee
Ben 28 gun kaldim valla yine giderken insanin icine bir huzun çokuyor puahhaYok la ne özlemesi kaç yaşına geldik artık 20 yaşında olsaydım belki özlerdim