- 22,450
- 23,112
- 113
Oranlar tam tersi o zamanAçıp araştır görürsün dediğim gibi
Oranlar tam tersi o zamanAçıp araştır görürsün dediğim gibi
Hesap ferdıde kesın bılgıAt bakalım 50k iskorpit bizde oynayalım %33 faizle
İyice kafayı yedin sendeVadesiz TL hesabınıza Paratim Ödeme Kuruluşu’ndan 3000 TL girişi olmuştur.B001
Gıren gırene bugün kankammmVadesiz TL hesabınıza Paratim Ödeme Kuruluşu’ndan 3000 TL girişi olmuştur.B001
Sallama işini azaltalim biraz beyler. 2 gol çıkarsa bahsin yarisi iade 3 olursa won2 gol olursa yarısı iade 3 gol üstü olursa win
takimi 4 atti son per 54 cikti yetmediBen ne dedim?Sallama işini azaltalim biraz beyler. 2 gol çıkarsa bahsin yarisi iade 3 olursa won
Ben gelen bildirimleri buraya yazıyorumİyice kafayı yedin sende
Sadece iade dedin oysa yarısi iade olacakBen ne dedim?
1k olsa sende suan bu konuda olmazdın kanka puahaBen gelen bildirimleri buraya yazıyorum
Kardeşim yarısı iade yazmışım okuman mı yokSadece iade dedin oysa yarısi iade olacak
Haklı1k olsa sende suan bu konuda olmazdın kanka puaha
Dün 22k vardı gene burdaydım1k olsa sende suan bu konuda olmazdın kanka puaha
Okumak var ama param yok ve salça olacak adam arıyorum. Tatmin etti mi seni aciklamamKardeşim yarısı iade yazmışım okuman mı yok
YoqOkumak var ama param yok ve salça olacak adam arıyorum. Tatmin etti mi seni aciklamam
Riskli ama arsenal ilk yari kg olabilir bu arada@Mrlbra Almeria kazanır 1.5 üst arsenal kg var erkek gibi bas zınklat seri
Alt oynayan erkek🌈@egehandro jonava maci barem yarida 205.5 3. Pere bak sadece ak seyitin attigida gitti şans henuz yok Ekli dosyayı görüntüle 776671 Ekli dosyayı görüntüle 776670takimi 4 atti son per 54 cikti yetmedi