Yok ciddi yap diye dedim 🤣gerçekten 60k mı bascan ona göre bi fikrim var
La adam 60k basiyorsa uzak dur bencegerçekten 60k mı bascan ona göre bi fikrim var
Almerıa gırme@Mrlbra Almeria kazanır 1.5 üst arsenal kg var erkek gibi bas zınklat seri
NiyeLa adam 60k basiyorsa uzak dur bence
Para talebi yasak
Arsenal maci toplam gol 2 ust daha mantikli gibi
tamam o zaman attığın kupona bas bu kupon %90 içerde almeiranın rakibi bırak yenmeyi kimseyle berabere bile kalamıyor adanademirspor olmuş psg arsenaldede 2 gol çıkar diye düsünüyorum bol şans dostumYok ciddi yap diye dedim 🤣
3 dk var 16 barem acilmis adamlar nefessiz sayi atti 162 bittiAlt oynayan erkek🌈
Gelmezse insan ister istemez uzulur o yuzden atam
Hangi attığıma 2li olana mı Arsenal 2 üst diyip iadeye mi oynasam yoksatamam o zaman attığın kupona bas bu kupon %90 içerde almeiranın rakibi bırak yenmeyi kimseyle berabere bile kalamıyor adanademirspor olmuş psg arsenaldede 2 gol çıkar diye düsünüyorum bol şans dostum
Para olaydı ben fener 168.5 üst arsenal 3.5 üst kombinleyecektim bakalım ne olacak merak ediyorumArsenal maci toplam gol 2 ust daha mantikli gibi
lan yok almeria 1 ve 1.5 üst arsenal maçı total 1.5 üst vur artık oranlar düşüyo aqHangi attığıma 2li olana mı Arsenal 2 üst diyip iadeye mi oynasam yoksa
Şans faktörü önemli maçları ben şeçtim zaten fikir alışveriş uapiyrouzGelmezse insan ister istemez uzulur o yuzden atam
Para yoksa rahat gelir kesinPara olaydı ben fener 168.5 üst arsenal 3.5 üst kombinleyecektim bakalım ne olacak merak ediyorum
sana tamamen katılıyorum ama fenerin parisle bir önceki maçına herkes aldanıyor üst olmaz demiyorum ama bu kadar rahat gelmicek gibi bu seferPara olaydı ben fener 168.5 üst arsenal 3.5 üst kombinleyecektim bakalım ne olacak merak ediyorum
Gelecek zaten görürsünPara yoksa rahat gelir kesin
Zaten bültende 2 mac harici düzgün mac yok bugunŞans faktörü önemli maçları ben şeçtim zaten fikir alışveriş uapiyrouz