- 16,372
- 17,467
- 113
Eyvallah sagolasin. Sağolsun bir dost sessizliği bozdu bugünü de kurtardikLâ adam geçende kaç kısıye guzellık yaptı vallaha sıfırım lâ
Eyvallah sagolasin. Sağolsun bir dost sessizliği bozdu bugünü de kurtardikLâ adam geçende kaç kısıye guzellık yaptı vallaha sıfırım lâ
Kim o çabuk söyle sa ön er ce sey gir miEyvallah sagolasin. Sağolsun bir dost sessizliği bozdu bugünü de kurtardik
2.5 k veriyor 1k senin 1k benim 500 de 2 kişiye zınkCiddi mi ona göre takip etcem
Yolda kaldik saçma sapan işler hep bu kafasizligim sağolsun dostun biri imdada yetiştiNoldu la
Paratim diye biriKim o çabuk söyle sa ön er ce sey gir mi
7 yapıp egeye atın yoksa kafasına sıkacaklar🤣🤣2.5 k veriyor 1k senin 1k benim 500 de 2 kişiye zınk
SA ÖN o zamanParatim diye biri
Metin dost yetişmiştir pek hayır severYolda kaldik saçma sapan işler hep bu kafasizligim sağolsun dostun biri imdada yetişti
İşte buna mahalleyi inlettimMetin dost yetişmiştir pek hayır sever
Puahaha baygaralar yüklerler videoyu internete akşam dkamdna7 yapıp egeye atın yoksa kafasına sıkacaklar🤣🤣
Yetişmiş kadar olduMetin dost yetişmiştir pek hayır sever
Banka sıfremı verımÇarpılcan
Yok yarına anca çekilir video akşamı kurtardıkPuahaha baygaralar yüklerler videoyu internete akşam dkamdna
Yoksa tekali ödül parasını mi attiEyvallah sagolasin. Sağolsun bir dost sessizliği bozdu bugünü de kurtardik
3 dilim kaldı@Mrlbra triliçe var mı
hızır aleyhisselam 1 metin2Yetişmiş kadar oldu
Tane ne kadar3 dilim kaldı
140Tane ne kadar