- 16,365
- 17,466
- 113
En wsp tan 128.kez İban istemiştiYoksa tekali ödül parasını mi atti
En wsp tan 128.kez İban istemiştiYoksa tekali ödül parasını mi atti
120Tane ne kadar
Bırı bayrağı benden devır aldı buna artık emınım puahhaah@Mrlbra dün kupon paylaştım jackpotun amk deneme yazdım raporlamışlar söajdjajjd olum diyodunuz makaraya alıyordum cidden aramızda kansız var akebehhs
Sen yapıyorsan yerim
Estağfurullah metinim hainlik fitne dedin mi sen anca onlar senin getir götürünü yaparBırı bayrağı benden devır aldı buna artık emınım puahhaah
Bu konu mimli kardeşim 650 tane seyircisi var sadece burda dağıtım yapıyrouz diye çekimiyolarla@Mrlbra dün kupon paylaştım jackpotun amk deneme yazdım raporlamışlar söajdjajjd olum diyodunuz makaraya alıyordum cidden aramızda kansız var akebehhs
Ben yapıyorumSen yapıyorsan yerim
Dükkanın adı ne gelcem bi gün sözBen yapıyorum
Salih oğulları ekmekDükkanın adı ne gelcem bi gün söz
Yıl sonunda tribün kapasitesini arttırmak için teklif sunacağım bu haftaki divan toplantisindaBu konu mimli kardeşim 650 tane seyircisi var sadece burda dağıtım yapıyrouz diye çekimiyolarla
Zarlar atıldı mıYıl sonunda tribün kapasitesini arttırmak için teklif sunacağım bu haftaki divan toplantisinda
Günün sonunda zaten bi yerden şansı gülecek aylar sonra sana parayı verecek sonra sana bende kimsenin parası kalmaz çok ayıp ettin falan filan nasihatler dizecek 🤣En wsp tan 128.kez İban istemişti
Ben 1 aya kadar ayrılıyorum memleketeDükkanın adı ne gelcem bi gün söz
Mersin mi lanBen 1 aya kadar ayrılıyorum memlekete
Olum yolda kaldim dedim la ciddiyimZarlar atıldı mı
Sonra mahcubiyetimizden saçımiza ak düşecekGünün sonunda zaten bi yerden şansı gülecek aylar sonra sana parayı verecek sonra sana bende kimsenin parası kalmaz çok ayıp ettin falan filan nasihatler dizecek 🤣
Yok kayseri gitcem Mersin annemin memleketiMersin mi lan