- 18,515
- 16,838
- 113
Geliyorum bekleyin
Ekli dosyalar
-
172.7 KB Görüntüleme: 11
Geliyorum bekleyin
Matematiğim iyi değil bölemem kiKasayı 20ye bölüp yapcan zaten
Yatırdığın 10k yı 10.100 olarak çektirirdim sana enaiYok şamsıma 1.01 de gider
Ne senin kupon başka maç mı var la. DkkwmdmqBenim kupona bu oynaöıs ağlıcam
Kazanıyo bu ya ağzının gevşekliğinden belliMatematiğim iyi değil bölemem ki
Yok vallaKazanıyo bu ya ağzının gevşekliğinden belli
Yolda kaldik dedik. Dusmanimiz hayirdir inşallah dedi ama dostlar sessizliğe gömüldü. Sırtımızda yer kalmadı artik
Kardeşim yarısı benimNe senin kupon başka maç mı var la. Dkkwmdmq
Ağla az daha gelirYok valla
Kaybetme lütfenYok valla
Ben tekalin taklidi sandım bunuYolda kaldik dedik. Dusmanimiz hayirdir inşallah dedi ama dostlar sessizliğe gömüldü. Sırtımızda yer kalmadı artik
Ben asla bu konularda taklit yapmam, hele dostlarımı asla kullanmamBen tekalin taklidi sandım bunu
Olur olurKardeşim yarısı benim
Sorup düşman olmaktansa sessiz kalıp dostluğu baki kılmayı tercih ederimYolda kaldik dedik. Dusmanimiz hayirdir inşallah dedi ama dostlar sessizliğe gömüldü. Sırtımızda yer kalmadı artik
Lâ adam geçende kaç kısıye guzellık yaptı vallaha sıfırım lâYolda kaldik dedik. Dusmanimiz hayirdir inşallah dedi ama dostlar sessizliğe gömüldü. Sırtımızda yer kalmadı artik
Ciddi mi ona göre takip etcemOlur olur
ÇarpılcanLâ adam geçende kaç kısıye guzellık yaptı vallaha sıfırım lâ
Yok ki paramız olsa zıngıldardı zatenLâ adam geçende kaç kısıye guzellık yaptı vallaha sıfırım lâ
Geçmiş olsun yok valla olmadığı için sesimizi çıkaramadıkBen asla bu konularda taklit yapmam, hele dostlarımı asla kullanmam
Noldu laYolda kaldik dedik. Dusmanimiz hayirdir inşallah dedi ama dostlar sessizliğe gömüldü. Sırtımızda yer kalmadı artik