- 37,200
- 28,136
- 113
Baya şut var beceriksizler demekkı içine sınmedıyse sıttır eto maç takibimde normalde +6 olması gereken maçtı ilk yarı gol çıkar dakika 25 te 1.20 di öyle bi maçtı çıkmadı riskli boktan bi maç
Baya şut var beceriksizler demekkı içine sınmedıyse sıttır eto maç takibimde normalde +6 olması gereken maçtı ilk yarı gol çıkar dakika 25 te 1.20 di öyle bi maçtı çıkmadı riskli boktan bi maç
Yap diyelim belki vazgeçerSen daha para gelmeden kaybetme riskini almışsın reis yapma etme stresten baska bü sey değil
Valla odycemAsıl sen yapma bence dostum. Cebinde 0 lira bile kalacaksa kirayı ödediğin zaman git gene de kirayı öde
Barrıos denen gıderlı söz yazarı demıİşte senin gibi biri daha aynı şeyi yaptı bizi dinlemeden sonucunda sıçtı sende aynı duruma düşme diye önden söylüyoruz
Reis bi gün 1.5K ihtiyacı vardı 2.5çekti, sonra sıfırlandı üzüldü etti kayıp bonusuyla 1.7K çekti sonra gitmiş onu da sıfırlamış umut yok yani 😅Yap diyelim belki vazgeçer
Ya hic sorma gecen ay neler cektim ege voleybol oynadim odaya gectim elimde sigara seccadeye coktum yalvardim allahim nolur diye pskoloji birakmadi bu kumar abiSen daha para gelmeden kaybetme riskini almışsın reis yapma etme stresten baska bü sey değil
Yattı mıYa hic sorma gecen ay neler cektim ege voleybol oynadim odaya gectim elimde sigara seccadeye coktum yalvardim allahim nolur diye pskoloji birakmadi bu kumar abi
Yok iste odedim ya en son burda agliyoken voleyboldan aldikda saglik kalmadi a...qYattı mı
Allahın kupona pek katkısı olmuyor kankaYa hic sorma gecen ay neler cektim ege voleybol oynadim odaya gectim elimde sigara seccadeye coktum yalvardim allahim nolur diye pskoloji birakmadi bu kumar abi
Olsun tüm tuşlara bastımAllahın kupona pek katkısı olmuyor kanka
Üç nokta koyarak iyi yapmışsın reis hiç belli olmuyorYok iste odedim ya en son burda agliyoken voleyboldan aldikda saglik kalmadi a...q
Hain varmi diye bekliuorum metin sikayet edermi diye 🤣Üç nokta koyarak iyi yapmışsın reis hiç belli olmuyor
O değil gizli gizli eden birisi var şu an hasımlardan 😅Hain varmi diye bekliuorum metin sikayet edermi diye 🤣
@butragueno burda tahmınımHain varmi diye bekliuorum metin sikayet edermi diye 🤣
Northeyi etmidler kupon icin yaO değil gizli gizli eden birisi var şu an hasımlardan 😅
Bol şans sıstemın uşagı olmayın
Küstü o mrlbra'ya gelmiyo artıkDoktorrrr nerdesin doktorrrrr