- 37,122
- 28,083
- 113
@sapsap10 soledı geç kaldınBu da won
@sapsap10 soledı geç kaldınBu da won
2.5 oldu la maç 6 adım olduBu da won
Erken görsen 1 gole daha girerdin sen2 tane birden atmışlar hemde 2-1 olmuş
kuponu oynayıp mahsun j izliyom maça bakıp foruma geliyom gfsdg@sapsap10 soledı geç kaldın
kesinlikle çok tatlı maç kasa böldüm bu maçta aptal gibi güvendiğim haldeErken görsen 1 gole daha girerdin sen
Tam olarak aynısı şu an Arap sahnelerindeyimkuponu oynayıp mahsun j izliyom maça bakıp foruma geliyom gfsdg
ben 2. bölüm daha fdsfsd ilk sezonTam olarak aynısı şu an Arap sahnelerindeyim
Ben bitirdim lâ dünden bugüne güzel espırıler var ama garıp sekılde hatırlamıyorumkuponu oynayıp mahsun j izliyom maça bakıp foruma geliyom gfsdg
Yuh 😅ben 2. bölüm daha fdsfsd ilk sezon
Hadi geçmiş olsunnolu Turkcell hattiniza ait 07.05.2025 son odeme tarihli, 3297.0 TL'lik faturanizin odemesi basarili bir sekilde tamamlanmistir. Odemeniz icin tesekkur ederiz. B002
Şu sabır bızde yok ya 30 dk nasıl dayandı bu adamnolu Turkcell hattiniza ait 07.05.2025 son odeme tarihli, 3297.0 TL'lik faturanizin odemesi basarili bir sekilde tamamlanmistir. Odemeniz icin tesekkur ederiz. B002
Kankammmm mecburŞu sabır bızde yok ya 30 dk nasıl dayandı bu adam
Allahim nasip olurmu benolu Turkcell hattiniza ait 07.05.2025 son odeme tarihli, 3297.0 TL'lik faturanizin odemesi basarili bir sekilde tamamlanmistir. Odemeniz icin tesekkur ederiz. B002
3250 nasıl yaptın lâ cıhaz mı aldın sattınKankammmm mecbur
Seninde mi fatura zortladı yoksaAllahim nasip olurmu be
Paycell3250 nasıl yaptın lâ cıhaz mı aldın sattın
Şeytan gırıyor sımdı aklına bunun cekıp oraya atcak orda kaybetcek ızleyınŞu adımları vbette atsak illa bi yerde jackpot düşürürdük aq
1800 hamminaSeninde mi fatura zortladı yoksa