- 37,031
- 28,022
- 113
Sen naneyı yemıssın topramm ev kırası felan dıyordun bızden beterıde var allah yardımcın olsun1800 hammina
Sen naneyı yemıssın topramm ev kırası felan dıyordun bızden beterıde var allah yardımcın olsun1800 hammina
atmam hak etmiyor o site ve orada oynayamazdım çünkü bu maçlar o sitede çıkmıyor betco çöpŞeytan gırıyor sımdı aklına bunun cekıp oraya atcak orda kaybetcek ızleyın
Yok kirayi hallettim suan alttan cocuklarin 2 ay servis borcu var baska skintim yokSen naneyı yemıssın topramm ev kırası felan dıyordun bızden beterıde var allah yardımcın olsun
Yüklü gelecek bişey diyodun gelmedi miYok kirayi hallettim suan alttan cocuklarin 2 ay servis borcu var baska skintim yok
Yaz gelırse yevmıye fındık ısıne gıdersınYok kirayi hallettim suan alttan cocuklarin 2 ay servis borcu var baska skintim yok
Yok cumaya kadar gelir ama. O gelecek paranin icinde kiramda var 1 tur sadece 1 tur 1.50 yapmam lazim giderse yandikYüklü gelecek bişey diyodun gelmedi mi
1.5 ustmaç kalmadı aq
Findik dondu kanka bu sene findik zor olur. Baliga gidicem eylülde arkadaşlar eylulde gitti daha yeni geldiler en kotusu 1 milyonla indi kayiktanYaz gelırse yevmıye fındık ısıne gıdersın
O zaman şimdiden geçmiş olsun dostYok cumaya kadar gelir ama. O gelecek paranin icinde kiramda var 1 tur sadece 1 tur 1.50 yapmam lazim giderse yandik
Atma tur boşver kiranı öde servis parasını ver kalırsa oynaYok cumaya kadar gelir ama. O gelecek paranin icinde kiramda var 1 tur sadece 1 tur 1.50 yapmam lazim giderse yandik
Hocam yapmaa hocammmmmmmO zaman şimdiden geçmiş olsun dost
Bakalim o anlik pskoloji ne gostercek kumar illeti anasni satimAtma tur boşver kiranı öde servis parasını ver kalırsa oyna
İşte senin gibi biri daha aynı şeyi yaptı bizi dinlemeden sonucunda sıçtı sende aynı duruma düşme diye önden söylüyoruzBakalim o anlik pskoloji ne gostercek kumar illeti anasni satim
o maç takibimde normalde +6 olması gereken maçtı ilk yarı gol çıkar dakika 25 te 1.20 di öyle bi maçtı çıkmadı riskli boktan bi maç1.5 ust
Asıl sen yapma bence dostum. Cebinde 0 lira bile kalacaksa kirayı ödediğin zaman git gene de kirayı ödeHocam yapmaa hocammmmmmm
Sen daha para gelmeden kaybetme riskini almışsın reis yapma etme stresten baska bü sey değilBakalim o anlik pskoloji ne gostercek kumar illeti anasni satim
Bu ay bende skintiya giremem odeyecegim kral oynamycam ahanda sözüm sözİşte senin gibi biri daha aynı şeyi yaptı bizi dinlemeden sonucunda sıçtı sende aynı duruma düşme diye önden söylüyoruz