- 8,509
- 10,714
- 113
Sen hiç kırık bardakdan su içtin miKırdın
Sen hiç kırık bardakdan su içtin miKırdın
Metin 100 usd alır joecim Kayseri ağırnasli dostumuzMetin 20usd verir gibi yapar 100usd alır gider aman
Faturaları otomatik ödemeye verdiysen onlar kesilmiştir belki abi .dddDdddHesapta bakiye varmiki diye girdim..7k yi görünce biri yanlışlıkla para atmış sanıp sevindim,sevinç saniyelik sürdü eksii 7,k yazdinigini farkettim..Popy hesabı olan varmı..hesabına bı baksın..bı bendemi böyle..?
Ekli dosyayı görüntüle 776175
Bı baksanız hesablariniza sizdede varmı borcYeraltında başka borçlanmadıl yer varmı buraya nasıl borçlandın
Tazminatı beni hesaba yatırSalih ile olan sözleşmemi an itibariyle tek taraflı olarak feshetmiş bulunuyorum kamuoyuna duyrulur
Maaş yetmez 3 ay beklersinTazminatı beni hesaba yatır
Çaycı 7.190 atalım 1 hafta sonra 12.195 alırızHesapta bakiye varmiki diye girdim..7k yi görünce biri yanlışlıkla para atmış sanıp sevindim,sevinç saniyelik sürdü eksii 7,k yazdinigini farkettim..Popy hesabı olan varmı..hesabına bı baksın..bı bendemi böyle..?
Ekli dosyayı görüntüle 776175
0.00 yazıyoBı baksanız hesablariniza sizdede varmı borc
Allahtan hesap yok şuan yoksa titriyerek ağlıyordumBı baksanız hesablariniza sizdede varmı borc
Olsun darlarız alacaklı olmak gibisi mi varMaaş yetmez 3 ay beklersin
Küsürata kadar faiz atmış helalÇaycı 7.190 atalım 1 hafta sonra 12.195 alırız
Hüngür hüngür ağla daha iyi hissediliyorAllahtan hesap yok şuan yoksa titriyerek ağlıyordum
Yok gardasim fatura falan ödemesi değil..geçmiş işlemlerde gözükmüyor..müşteri hizmetlerini ariyom ful bekletiyorlar sırada 25kisi diyorFaturaları otomatik ödemeye verdiysen onlar kesilmiştir belki abi .dddDddd
Ev işi ne oldu bi ara bişeyler diyodunYok gardasim fatura falan ödemesi değil..geçmiş işlemlerde gözükmüyor..müşteri hizmetlerini ariyom ful bekletiyorlar sırada 25kisi diyor
Yeni bişey olsun dedim kötümü ettik şimdi bi yandan hüngürce bi yandanda içince ağlayalımHüngür hüngür ağla daha iyi hissediliyor
Kuruslari hesapliyamadim ki joecim 🤣Küsürata kadar faiz atmış helal
Kuruşlar para kazandırır d am laya d am laya göl olurmuşKuruslari hesapliyamadim ki joecim 🤣