- 45,666
- 25,249
- 113
sapsap çıplak imza atmazkiTakılma imza atsın gerisi kolay joecim tahutlu imzalat
sapsap çıplak imza atmazkiTakılma imza atsın gerisi kolay joecim tahutlu imzalat
Bu adami biri zinklatsin zanklatsin bisey yapsin urgan elinde geziyorBiz dış kapının dış mandalı mıyız kardeşim, kriz geldi dedim ölelim mi yani
Yaptılar ben cevrım yapıyorum dıye atmadılar kasayı sıfırladık nolcak sımdı hak yendi bosverBiraz önce sen ve ben hariç herkese dağıtım yapmadı mı bunlar
Felsefe yapma kardeşim param yokken çekilmiyor ziraDüşlerken bir tanrıdır insan, düşünürken ise bir dilenci. @Barrios
Çekim talebi vermiş metoYaptılar ben cevrım yapıyorum dıye atmadılar kasayı sıfırladık nolcak sımdı hak yendi bosver
Para varken herkes herkesi çeker kardeşim para yokken önemli olan değil mi hani kardeştikFelsefe yapma kardeşim param yokken çekilmiyor zira
Yine hassas yerimden bıçaklandımPara varken herkes herkesi çeker kardeşim para yokken önemli olan değil mi hani kardeştik
ulan sürekli kesici alet mi var yanında aq seninYine hassas yerimden bıçaklandım
Sıfırladım dıyorumÇekim talebi vermiş meto
11k nasıl sıfırlanır olum deli misinSıfırladım dıyorum
Ulan zaten 3 k kupona attım gıttı crvrım bitsin dıye dedeye gırdık hıc bşey vermedi amk11k nasıl sıfırlanır olum deli misin
Sağlık olsun %70 çevrimden gitti be aqUlan zaten 3 k kupona attım gıttı crvrım bitsin dıye dedeye gırdık hıc bşey vermedi amk
Bıtnıyo la cevrım nasıl bşey kaç saat olduSağlık olsun %70 çevrimden gitti be aq
Sana trick yolları söyledik dinlemedinBıtnıyo la cevrım nasıl bşey kaç saat oldu
hiç sorma dürüst olası tuttuSana trick yolları söyledik dinlemedin![]()
Uhud tepesi🤣hiç sorma dürüst olası tuttu
PUAHAHAHAHUhud tepesi🤣