- 8,501
- 10,711
- 113
açtığın rolle northe abimin rollü yazcan mı PUAHAHJACevrım yapamadım sayın şebeke üyesi
açtığın rolle northe abimin rollü yazcan mı PUAHAHJACevrım yapamadım sayın şebeke üyesi
Yazcam abımmaçtığın rolle northe abimin rollü yazcan mı PUAHAHJA
KankammmmYazcam abımm
Canımın ıcıı puahhahKankammmm
iban at sanada zınklatıyım başa döndük tekrar allah büyük gfdkgfdYazcam abımm
Şaka maka dedik sana dinlemedin o kasayı çektirirdim ben sana çok çektik o şekil bınuslarıCanımın ıcıı puahhah
tribe girdi 11k olunca yazık etti en az 20k çekerdi başakşehir maçına üst atsa 11k yı bitmişti 20k olurdu işteŞaka maka dedik sana dinlemedin o kasayı çektirirdim ben sana çok çektik o şekil bınusları
Sonra no bonus yapıyor ıpnelerŞaka maka dedik sana dinlemedin o kasayı çektirirdim ben sana çok çektik o şekil bınusları
Aynen basılırdı valla o maçatribe girdi 11k olunca yazık etti en az 20k çekerdi başakşehir maçına üst atsa 11k yı bitmişti 20k olurdu işte
Banada verdi girmedim puhahaMetin şifreyi verdi cidden kaybetmiş
Harbi kaybetöiş adamBanada verdi girmedim puhaha
Maöalr neydi tekrar verseneşifreyi yani
Baktiniz mi birde ayip puahah metin yalan soylemez ki gerekirse acikca yazar para atmaz puahhaHarbi kaybetöiş adam
Leeds united 2.5 üst - lazio 2.5 üst zaten bültende başkada maç yok kanka son 2 maç bunlar bol şansMaöalr neydi tekrar versene
4 kısı 250 atcaktım 50 k çeksemBaktiniz mi birde ayip puahah metin yalan soylemez ki gerekirse acikca yazar para atmaz puahha