- 48,743
- 53,285
- 113
Rakam 5 k degilmi neden olmasınSen bi roll yapıver müsaitsen
Rakam 5 k degilmi neden olmasınSen bi roll yapıver müsaitsen
Nova sana hak verdim %89Joe bizle takılıyor bu arada dosr
İlk mefete değildi ki başka bir ismi vardı sonra mefete, şimdide paratim olduOo o zaman hepten sıkıntı benim ilk mefeteyken isim değiştiler felan 1 yıl giremedim ordan 2.5k kaldı hesabı bile bulamadım öyle gitti üstünden kaç sene geçti
Haklı oldugumuzda %100 faiz alıyoruz joecimNova sana hak verdim %89
İlk mefete idi sonra paypay oldu sonra paratimİlk mefete değildi ki başka bir ismi vardı sonra mefete, şimdide paratim oldu
Valla çöktüler benim hesap ortada yok ztn eski hata aitti o hatta kapandı alamadık uğraşmadımdaİlk mefete değildi ki başka bir ismi vardı sonra mefete, şimdide paratim oldu
Rastgele 10 baskete üst bas yoksa batirican2 kuponda yattı la kem gözler jajaja
Paypay hay hay biseylerdi bi ara ismiİlk mefete değildi ki başka bir ismi vardı sonra mefete, şimdide paratim oldu
Bende yapabilir miyim ağabey çok ihtiyacım varSen bi roll yapıver müsaitsen
Usta en ufak boşlukta kapatmaya çalışıyorsun heryerden kıstırmaHaklı oldugumuzda %100 faiz alıyoruz joecim
Evet hayhay ilk ismi. DoğruPaypay hay hay biseylerdi bi ara ismi
Burdan seç gitain kolay gelsinÇalışıyorum dost benim yerime birini seceym dur konu acayim 21.00 kadar postu beğenenlerden
Bu mt2 de demirci vardı ya hani o tam sensin haÇalışıyorum dost benim yerime birini seceym dur konu acayim 21.00 kadar postu beğenenlerden
Paypay 2.İsmi kuruluş mefeteEvet hayhay ilk ismi. Doğru
En olcak maçlarda gol olmuyogöztepe maçı iy 1.5 oldu aq
Gitain nedir fırıncı param sifrenmiBurdan seç gitain kolay gelsin
Gelirken 50 liralık kaju alır mısın dostÇalışıyorum dost benim yerime birini seceym dur konu acayim 21.00 kadar postu beğenenlerden
Bende öyle hatırlıyorumPaypay 2.İsmi kuruluş mefete
Rol yapacaksam sana hep hak verebilirim, bak mesela şimdide haklı ve doğrusunİlk mefete idi sonra paypay oldu sonra paratim